Anssi Wright nimitetty Inspiran toimitusjohtajaksi

Kuntarahoituksen tytäryhtiön Inspiran toimitusjohtajaksi on nimetty KTM Anssi Wright, 44. Wright on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2014 lähtien ja yhtiön operatiivisena johtajana elokuun 2018 alusta alkaen. Ennen Inspiraa hän on toiminut sijoitustehtävissä Työeläkeyhtiö Elossa sekä rahoitus- ja omaisuusjärjestelytehtävissä EY:llä ja Deloittella.

Inspira tarjoaa talouden ja rahoituksen neuvonantopalveluita. Sen ydinliiketoimintaa on kuntien ja kuntayhtiöiden avustaminen investointihankkeiden ja omaisuusjärjestelyiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

– Otan uudet haasteet erittäin luottavaisena vastaan. Jatkamme Inspiran palveluiden kehittämistä yhteistyössä Kuntarahoituksen kanssa, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa asiantuntemusta, Anssi Wright sanoo.

Wrightin mukaan Inspira erottuukin muista neuvonantopalvelujen tarjoajista syvällä kuntakentän osaamisellaan. Haasteet kohdataan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja toimivinta ratkaisua etsien.

– Kuntien toimintaympäristö on muutoksessa, mikä näkyy Inspiran palveluiden kysynnän kasvuna. Viime aikoina kysyttyjä ovat olleet muun muassa kiinteistöjen elinkaarimalliin sekä omaisuuserien ja palvelutuotannon uudelleenjärjestelyihin liittyvät toimeksiannot. Henkilökuntamme vahva osaaminen antaa hyvän lähtökohdan tarjota kilpailukykyisiä palveluita kunnille tulevaisuudessakin.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme tehtävään henkilön, jolla on jo laaja ja pitkä kokemus asiakaskunnastamme ja palveluistamme. Anssin kanssa on myös erittäin hyvä jatkaa sitä kehitystyötä, jonka olemme käynnistäneet Kuntarahoituksen ja Inspiran yhteistyön tiivistämiseksi, toteaa Kuntarahoituksen toimitusjohtaja Esa Kallio.

Lisätietoja: Anssi Wright, puh. 0400 271 393, anssi.wright(at)inspira.fi