Asiointi digitalisoituu: ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Kuntatodistuskauppaa voi nyt käydä kanssamme digitaalisesti, mutta miten se käytännössä tapahtuu? Tervetuloa tutustumaan uuteen asiointisovellukseemme 16. ja 31. elokuuta järjestettäviin verkkokoulutuksiin – ilmoittautuminen on nyt auki!

Asiointi digitalisoituu, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Ensimmäisenä otamme käyttöön sovelluksen kuntatodistuskaupankäyntiin. Jatkossa kuntatodistuskauppaa käydään vain sovelluksessa. Katso videolta asiakkuuspäällikkö Mika Korhosen ja digitaalisten palveluiden senior asiantuntijan Okko Rostedtin keskustelu siitä, miten muutos käytännössä tulee näkymään.

Verkkokoulutuksiin ilmoittautuminen

Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille asiakkaillemme. Voit valita kahdesta samansisältöisestä koulutuksesta.

Aika: tiistai 16.8. klo 13–13.30
Paikka: 
Microsoft Teams -verkkotapahtuma
Ilmoittautuminen: 
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Aika: keskiviikko 31.8. klo 10–10.30
Paikka: 
Microsoft Teams -verkkotapahtuma
Ilmoittautuminen: 
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Sovelluksen käyttöönotto

Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Lisäksi, mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös lainasalkku light -sovellus. Lisätietoa sovelluksesta täältä.

Tulemme lähiaikoina lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä kuntatodistuskaupankäyntiin jatkossa.

Lisäksi tulemme pyytämään vahvistuksen henkilöistä, joilla on oikeus käydä kuntatodistuskauppaa. Henkilöt kirjautuvat sovellukseen vahvan tunnistautumisen kautta. Tarkemmat ohjeet vahvistusta varten tulevat sähköpostitse.

Sovelluksen käyttöohjeet

Etkö pääse kumpaakaan koulutukseen? Sovelluksiin voit tutustua myös seuraavien ohjevideoiden avulla:

Video 1: Kuntatodistuskauppa asiointisovelluksessa

Video 2: Uuden käyttäjän kirjautuminen

Video 3: Lainasalkku light

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi

Lue lisää:

Digitaalinen kuntatodistuskauppa nyt käytössä – ”helppous yllätti”