Digitaalinen asiointi laajenee lainojen hakemiseen – ilmoittaudu 3.5. verkkokoulutukseen

Kuntarahoituksen digitaalinen asiointi laajenee kuntatodistuskaupankäynnistä myös pitkäaikaisten lainojen hakemiseen. Tarjouspyynnön voi nyt tehdä helposti asiointisovelluksessamme.

Kuntarahoituksen asiointisovellus lanseerattiin asiakkaidemme käyttöön viime vuonna, ensimmäisenä kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiin. Pitkäaikaisten lainojen haku on seuraava kehitysaskel ja sovellus avataan asteittain kaikille asiakkaillemme. Jatkossa asiointi tulee tapahtumaan digitaalisesti sovelluksen kautta.

– Lainatarjouspyynnön tekeminen sovelluksessa on helppoa ja nopeaa. Digitaaliset työkalut sujuvoittavat asiointia, kun hakemusta on helppo tarkastella kokonaisuutena ja nähdä nopeammin, onko sisältö kaikkine liitteineen kunnossa, kertoo sovelluksen kehittämisessä mukana ollut kehityspäällikkö Jori Kaipio.

Suurelle osalle asiakkaista sovellus on jo avattu kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiä varten, mutta nyt käytön laajentamisen myötä se tullaan avaamaan kaikille.

– Osa asiakkaistamme tekee hakemuksia hyvin säännöllisesti, osa taas kerran vuodessa. Siksi asiakkaat myös siirtyvät käyttämään palvelua eri tahtiin. Tavoittelemme, että valtaosa hakee lainatarjousta digitaalisesti jo vuoden loppuun mennessä, kertoo Kaipio. 

Asiointisovelluksen käyttöönotto

Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös maksuton lainasalkku light -sovellus. Lisätietoa sovelluksista saat täältä.

Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä digitaalisen asioinnin käyttöönottamiseksi.

Tulemme lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Mikäli asiointisopimus on jo tehty, sisältää se myös uuden pitkien lainojen hakemisen, emmekä lähetä uutta sopimusta allekirjoitettavaksi. 

Koulutus ja ohjeet sovelluksen käyttöön

Järjestämme kaikille asiakkaillemme avoimen verkkokoulutuksen sovelluksen käytöstä 3.5.2023. Lisäksi digitaalisten palveluiden ohjeosiossa sekä verkkosivuillamme on saatavilla ohjeistukset videomuodossa. Katso videot täältä.

Lainat digitaalisessa asioinnissa

Aika: keskiviikko 3.5. klo 14–14.30 
Paikka: Microsoft Teams -verkkotapahtuma 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi