Digitaalinen asiointi laajenee lainojen hakemiseen –  tervetuloa verkkokoulutukseen 15.3. 

Kuntarahoituksen digitaalinen asiointi laajenee kuntatodistuskaupankäynnistä myös pidempien lainojen hakemiseen. Verkkokoulutuksessa esittelemme, miten lainatarjouspyyntö tehdään digitaalisesti asiointisovelluksessamme – ilmoittaudu nyt mukaan!

Tapahtumamme ovat maksuttomia ja avoimia kaikille asiakkaillemme. Ilmoittaudu mukaan alla näkyvästä linkistä. Samansisältöisiä koulutuksia asioinnista järjestetään lisää vuoden mittaan ja julkaisemme myös ohjevideon lähiviikkoina.

Lainat digitaalisessa asioinnissa

Aika: keskiviikko 15.3. klo 13–14 
Paikka: Microsoft Teams -verkkotapahtuma 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan  täällä. 

Kuntarahoituksen asiointisovellus lanseerattiin asiakkaidemme käyttöön viime vuonna, ensimmäisenä kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiin. Pitkäaikaisten lainojen haku on seuraava kehitysaskel ja sovellus tullaan avaamaan kaikille asiakkaillemme. Jatkossa asiointi tulee tapahtumaan digitaalisesti sovelluksen kautta. 

– Tavoitteenamme on ollut luoda asiakkaille tehokas ja nopea prosessi lainojen hakemiseen. Digitaaliset työkalut sujuvoittavat asiointia, kun hakemusta on helppo tarkastella kokonaisuutena ja nähdä nopeammin, onko sisältö kaikkine liitteineen kunnossa, kertoo sovelluksen kehittämisessä mukana ollut kehityspäällikkö Jori Kaipio. 

Suurelle osalle asiakkaista sovellus on jo avattu kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiä varten, mutta nyt käytön laajentamisen myötä se tullaan avaamaan kaikille. 

– Osa asiakkaistamme tekee hakemuksia hyvin säännöllisesti, osa taas kerran vuodessa. Siksi asiakkaat myös siirtyvät käyttämään palvelua eri tahtiin. Tavoittelemme, että valtaosa hakee lainatarjousta digitaalisesti jo vuoden loppuun mennessä, kertoo Kaipio.  

Asiointisovelluksen käyttöönotto 

Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös maksuton lainasalkku light -sovellus. Lisätietoa sovelluksesta saat täältä. 

Tulemme lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Mikäli asiointisopimus on jo tehty, sisältää se myös uuden pitkien lainojen hakemisen, emmekä lähetä uutta sopimusta allekirjoitettavaksi.  

Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä digitaalisen asioinnin käyttöönottamiseksi. 

Lisäksi tulemme pyytämään vahvistuksen henkilöistä, joilla on oikeus hakea lainoja ja asioida kanssamme digitaalisesti. Henkilöt kirjautuvat sovellukseen vahvan tunnistautumisen kautta. Tarkemmat ohjeet vahvistusta varten tulevat sähköpostitse. 

Lisätiedot 

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi 

Lue lisää:

Digitaalinen asiointi laajenee – lainojen hakemisen pilotointi käynnissä

Digitaalinen kuntatodistuskauppa nyt käytössä – ”helppous yllätti”