Huomisen tekijät

Huomisen tekijät Kuntarahoituksen asiakaslehti. Kesäkuusta 2018 lähtien voit lukea lehden sisällöt kätevästi verkossa ja jakaa sen sisältöjä.

Huomisen tekijät ilmestyy kesäkuusta 2018 alkaen verkkolehtenä, jonka sisältöjä voit lukea ja jakaa helposti netissä.  Verkkolehden sisältö päivittyy jatkuvasti eikä painettavan lehden tavoin kerran kvartaalissa.

Kesäkuun lehden juttuaiheita ovat muun muassa Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren näkemykset kaupunkipolitiikan painoarvosta koko valtakunnan päätöksenteossa >, raitiotien merkitys Tampereen kaupungille > sekä Lahden kaupungin ympäristöpanostusten dynamo Saara Vauramo >.  

Verkkolehti löytyy osoitteesta huomisentekijat.kuntarahoitus.fi > 

Verkkolehti on tehty yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto SEKin kanssa, joka vastaa myös painetun lehden ilmeestä.

Painettu lehti ilmestyy toistaiseksi myös Kuntalehden välissä neljä kertaa vuodessa ja se jaellaan Kuntalehden välissä Kuntalehden tilaajille ja Kuntarahoituksen asiakasrekisteriin kuuluville. Tältä sivulta löydät myös aiemmin ilmestyneiden lehtien arkiston.

Viimeksi muutettu: 
06/07/2018