Kuntarahoituksen suhdanne-ennuste Q4/2022: Miten kauan Suomen ja Euroopan taloudet jaksavat sinnitellä? Osallistu tapahtumaan verkossa!

Vaikka kuluttajien luottamus on jo kuukausia ollut jopa historiallisen heikkoa, Suomen talouden kasvu ja työllisyys ovat toistaiseksi pitäneet yllättävän hyvin pintansa. Euroopassakin sopeutuminen energiakriisiin näyttäisi sujuneen odotettua paremmin.

Taloudessa vaikeimmat ajat ovat kuitenkin vasta edessä ja talvikausi näyttää, miten pahasti energian ja elintarvikkeiden kallistuminen sekä korkomenojen kasvu rokottavat kotimaista kulutusta. Myös asuntomarkkinat ja rakentaminen jäähtyvät nyt nopeasti.

Kuntarahoituksen vuoden 2022 viimeisen suhdanne-ennusteen esittelyssä pureudutaan talouden polttavimpiin kysymyksiin pääekonomisti Timo Vesalan ja toimitusjohtaja Esa Kallion johdolla. Tilaisuudesta saat markkinoiden tuoreimman tiedon talouden kehityssuunnista ja sen keskeisistä ajureista.

Aika: tiistaina 13.12.2022 klo 10.00–11.00
Paikka: Microsoft Teams Meeting
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä. Tilaisuuden esitysmateriaali lähetetään kaikille tapahtumaan osallistuville tapahtuman jälkeen. Jos et pääse mukaan tapahtumaan, voit tilata esitysmateriaalin täällä.