Kuntatodistuskauppa digitalisoituu: tervetuloa verkkokoulutukseen 15.11.

Kuntatodistuskauppaa voi nyt käydä kanssamme digitaalisesti, mutta miten se käytännössä tapahtuu? Tervetuloa tutustumaan uuteen asiointisovellukseemme 15.11.2022 – ilmoittautuminen on nyt auki!

Asiointi Kuntarahoituksen kanssa digitalisoituu. Ensimmäisenä olemme ottaneet käyttöön sovelluksen kuntatodistusten kaupankäyntiin. Ilmoittaudu verkkokoulutukseen alla näkyvästä linkistä:

Aika: tiistai 15.11. klo 13–13.30
Paikka: 
Microsoft Teams -verkkotapahtuma
Ilmoittautuminen: 
Ilmoittaudu mukaan täällä.

Sovelluksen käyttöönotto

Jatkossa kaikki kuntatodistuskauppa hoidetaan digitaalisesti. Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Lisäksi, mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös lainasalkku light -sovellus. Lisätietoa sovelluksesta täältä.

Tulemme lähiaikoina lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä kuntatodistuskaupankäyntiin jatkossa.

Lisäksi tulemme pyytämään vahvistuksen henkilöistä, joilla on oikeus käydä kuntatodistuskauppaa. Henkilöt kirjautuvat sovellukseen vahvan tunnistautumisen kautta. Tarkemmat ohjeet vahvistusta varten tulevat sähköpostitse.

Sovelluksen käyttöohjeet

Sovelluksiin voit tutustua myös seuraavien ohjevideoiden avulla:

Video 1: Kuntatodistuskauppa asiointisovelluksessa

Video 2: Uuden käyttäjän kirjautuminen

Video 3: Lainasalkku light

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi

Lue lisää:

Digitaalinen kuntatodistuskauppa nyt käytössä – ”helppous yllätti”