Pikaratikka 15

Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta saanut kaupunkiraitiotie vauhdittaa vähäpäästöistä joukkoliikennettä.

Pudasjärven Hyvän olon keskus Pirtti

Pudasjärvi halusi tehostaa ja keskittää palveluitaan. Hyvän olon keskus Pirtti kokoaa yhteen suuren osan kaupungin sosiaali-, terveys- ja kulttuuripalveluista ja jatkaa alueen vahvoja hirsirakentamisen perinteitä.

Mäntymetsän Päiväkoti, Perho

Mäen harjanteelle valmistunut Mäntymetsän Päiväkoti on oiva esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä rakennuttajien ja käyttäjien välillä. Uusi päiväkoti kokoaa kunnan koko varhaiskasvatuksen saman katon alle.

Tampereen Ratikka

Tampere siirtyi 9.8.2021 Ratikka-aikaan, aikataulussa ja alle budjetin. Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta saanut Tampereen Ratikka on paitsi kaupunkilaisten ylpeydenaihe, myös osoitus allianssimallin vahvuudesta.

Aurinkopaneelit kuntainfrassa, Vihti

Vihdin kunta hakee kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja kuntainfraansa. Positiiviset kokemukset aurinkopaneeliteknologiasta kannustivat kuntaa lisäämään aurinkovoimaloiden osuutta kiinteistöjensä sähköntuotannossa.

Vuokatti Areena, Sotkamo

Vuokatti Areenan erinomaiset jääurheilupuitteet täydentävät seudun jo kattavia liikuntamahdollisuuksia. Areenan odotetaan houkuttelevan seudulle niin uusia urheilijoita, matkailijoita kuin kesäasukkaitakin. Hankkeessa Sotkamon kunta teki uudenlaista yhteistyötä yksityisten toimijoiden kanssa.