Pudasjärven Hyvän olon keskus Pirtti

Pudasjärvi halusi tehostaa ja keskittää palveluitaan. Hyvän olon keskus Pirtti kokoaa yhteen suuren osan kaupungin sosiaali-, terveys- ja kulttuuripalveluista ja jatkaa alueen vahvoja hirsirakentamisen perinteitä.

Hyvinvointikeskus Sopukka, Sodankylän kunta

Hyvinvointikeskus Sopukka yhdistää Sodankylän terveys- ja sosiaalipalvelut saman katon alle ja tuo sote-uudistuksen tavoitteet asukkaiden ja henkilökunnan arkeen aiemmin kuin muualla Suomessa.

Vuosaaren lukio, Helsinki

Vuosaaren lukio on 900 oppilaan ja muiden kaupunkilaisten käyttöön suunniteltu urbaani rakennus hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Kompakti koulu tulee palvelemaan laajasti lukio-opetusta, perusasteen taideopetusta sekä kaupunkilaisten monipuolista harrastustoimintaa.

Hiltulanlahden koulu ja päiväkoti, Kuopio

Hiltulanlahden koulu ja päiväkoti tarjoavat modernit tilat oppilaille ja päiväkoti-ikäisille lapsille yhteistoiminnalliseen ja ilmiöperäiseen oppimiseen sekä kuopiolaisille vapaa-ajan viettoon samannimisellä kasvavalla asuinalueella.

Parkanon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarna

Parkanon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarna tarjoaa parkanolaisille ja lähiseudun asukkaille modernin ja laadukkaan ympäristön oppia ja harrastaa. Muuntojoustavat tilat palvelevat päivisin oppilaiden tarpeita ja taipuvat muuna aikana monipuolisiksi harraste- ja kulttuuritiloiksi.