Tapahtuma: Millaisilla investoinneilla vauhtiin ilmastotyössä?

Ilmastonmuutos on aikakautemme merkittävin globaali uhka. Koronakriisin jälkeinen elvytys tarjoaa ennennäkemättömät mahdollisuudet muuttaa kehityksen suuntaa. Mikä on kuntien ja kaupunkien rooli ja vaikutusmahdollisuudet ilmastotaistelussa? Teemmekö tarpeeksi kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi? Mistä voi lähteä liikkeelle vihreän investoinnin suunnittelussa?

Kuntarahoituksen verkkotapahtumassa pureudutaan vastuullisuuteen kuntainvestoinneissa. Tapahtumassa Suomen ympäristökeskuksen kulutuksen ja tuotannon keskuksen johtaja, professori Jyri Seppälä kertoo, missä Suomi menee ilmastotavoitteiden saavuttamisessa ja mitä jokaisen kunnan pitäisi tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Inarin kunnanjohtaja Toni Laine kertoo, miten kunnassa on lähdetty toteuttamaan kestäviä investointeja ja mitkä olivat pääajurit huippuenergiatehokkaan Ivalon uuden koulukeskuksen toteuttamisessa. Asiakkuuspäällikkö Rami Erkkilä avaa Kuntarahoituksen vihreän rahoituksen kriteereitä.

Aika: keskiviikkona 30.9. klo 14.30–15.30
Paikka: Microsoft Teams
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä. Tilaisuuden esitysmateriaali lähetetään kaikille tapahtumaan osallistuville tilaisuuden jälkeen. Jos et pääse mukaan tapahtumaan, voit tilata esitysmateriaalin täällä.