22.08.2017

Kuntarahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu - varatoimitusjohtaja Esa Kallio nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Kuntarahoitus Oyj, pörssitiedote 22.8.2017 klo 19.00

Kuntarahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu - varatoimitusjohtaja Esa Kallio nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Kuntarahoituksen hallitus on sopinut toimitusjohtaja Pekka Averion kanssa, että Averio jättää tehtävänsä yhtiön toimitusjohtajana 22.8.2017. Averio on toiminut Kuntarahoitus Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 1993.

"Kuntarahoitus on erinomaisessa kunnossa. Pekka Averio on ollut keskeisesti rakentamassa yhtiötä, joka on tehnyt vuodesta toiseen erinomaista tulosta, myös kuluvana vuonna", sanoo hallituksen puheenjohtaja Helena Walldén.

"Yhtiössä tarkastellaan parhaillaan pitkän aikavälin strategiaa, ja siksi tämä on hyvä vaihe toimitusjohtajan vaihtotilanteelle", toteaa Walldén. "Haluamme kiittää Pekka Averiota hänen merkittävästä ja pitkäjänteisestä työstään Kuntarahoituksessa", jatkaa Helena Walldén.

"Minulla on ollut ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa Kuntarahoitus sellaiseksi, mitä se on tänään. Olen saanut tehdä töitä huippuammattilaisten kanssa, ja haluan kiittää koko henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa mitä parhainta menestystä jatkossa", sanoo Pekka Averio.

Kuntarahoituksen hallitus käynnistää välittömästi hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. Hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Kuntarahoituksen varatoimitusjohtajan Esa Kallion. Väliaikaisen toimitusjohtajuuden lisäksi Kallio hoitaa nykyistä päävastuualuettaan eli kansainvälistä varainhankintaa ja treasury-toimintaa. Esa Kallio on ollut Kuntarahoituksen palveluksessa 12 vuotta.

Kuntarahoitus Oyj

Helena Walldén
hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja:

Mahdolliset soittopyynnöt 22.8.2017 kello 19.30 - 20.30 Kuntarahoitukseen numeroon 050 368 68 60.