01.06.2016 - 15.25

Kuntarahoitus Global Capitalin äänestyksessä vaikuttavin SSA-liikkeeseenlaskija

Kuntarahoitus sai palkinnon vaikuttavimpana SSA-lainanottajana (Most Impressive SSA Borrower in MTNs) Global Capitalin vuotuisessa palkinnonjakotilaisuudessa. Markkinatoimijat, eli muut liikkeeseenlaskijat ja pankit, äänestävät palkintojen voittajat. Global Capital on kansainvälisiin pääomamarkkinoihin erikoistunut uutispalvelu. Palkinto jaettiin Lontoon Guildhallissa 25.5.

Kuntarahoitus on ollut kärkikolmikossa samassa kategoriassa myös aiempina vuosina, mutta tänä vuonna Kuntarahoitus nousi voittajaksi. Kuntarahoituksen taakse jäivät Maailmanpankki ja Saksan kehityspankki KfW.

– Olemme erittäin iloisia tästä tunnustuksesta. On suuri kunnia tulla valituksi vaikuttavimmaksi liikkeeseenlaskijaksi arvostettujen liikkeeseenlaskijoiden joukosta. Voittajan valinta äänestyksen kautta tekee palkinnosta entistä arvokkaamman, sanoo varainhankinnan osastonjohtaja Joakim Holmström.

– Tämä tunnustus kertoo, että Kuntarahoitus on keskittynyt asioihin, joita markkinatoimijat arvostavat kuten joustavuuteen ja nopeaan reaktiokykyyn, Holmström jatkaa.

LUE LISÄÄ >

Asiasanat: 
Varainhankinta