21.09.2016 - 14.59

Hämeenlinnan edelläkävijähankkeen rakennustyöt vauhdissa

Hämeenlinnaan rakennettavan uuden ajan palvelukeskuksen rakennustyöt saivat virallisen sinetin peruskiven muuraustilaisuudessa keskiviikkona 21.9.2016. Nummen palvelukeskus edustaa julkisen rakentamisen uutta keihäänkärkeä sekä edistyksellisen palvelukonseptinsa että energiatehokkuutensa takia.

Nummen palvelukeskushankkeen rakennuskustannukset tulevat olemaan noin 23 miljoonaa euroa. Kohde rahoitetaan Kuntarahoituksen kiinteistöleasingilla.

Nummen palvelukeskus on mukana myös Kuntarahoituksen vihreän rahoituksen hankeportfoliossa. Vihreän rahoituksen piiriin hyväksytään hankkeita, joilla on selkeitä ja mitattavia positiivisia ympäristövaikutuksia. Nummen palvelukeskuksesta tekee vihreän hankkeen energiatehokkuus, tilojen tehokas käyttö ja energiankulutuksen jatkuva kehittäminen.

Haluatko tietää lisää kiinteistöleasingista? >

Kiinnostaako vihreä rahoitus? >

Lue lisää Nummen palvelukeskuksesta >