21.12.2016 - 12.52

Pekka Averiolle European CEO -lehden Entrepreneur of the Year Award

Talousmedia European CEO on nimennyt Pekka Averion Euroopan parhaaksi toimitusjohtajaksi Länsi-Euroopan rahoituslaitosten sarjassa.

World Finance -mediaperheeseen kuuluva printti- ja verkkotalousmedia European CEO palkitsee vuosittain parhaita toimitusjohtajia. Vuonna 2016 Kuntarahoituksen toimitusjohtaja Pekka Averio nimettiin parhaaksi toimitusjohtajaksi länsieurooppalaisten rahoituslaitosten kategoriassa.

Valinnan ensimmäinen vaihe perustui European CEO:n lukijaäänestykseen 17 ehdokkaan joukosta. Neljästä finalistista voittajan valitsi European CEO:n nimeämä asiantuntijapaneeli. Pekka Averion voittaman sarjan muut finalistit olivat toimitusjohtajat Bank of Irelandista, Crèdit Andorràsta ja Hellenic Bankista.

– Pekka Averion menestys European CEO Entrepreneur of the Year Awardseissa on osoitus siitä vahvasta vaikutuksesta, joka hänellä on ollut sekä oman yrityksensä että laajemminkin yhteiskunnan menestykseen. Valinnoissa painotettiin poikkeuksellista johtamisosaamista, visionäärisyyttä ja kasvua, jotka ovat jokaiselle maalle ja niiden taloudelle elintärkeitä, European CEO ilmoitti valintapäätöksessään.