23.12.2016 - 14.50

Kuntarahoitus valittiin parhaaksi strukturoitujen velkakirjojen liikkeeseenlaskijaksi toisena vuonna peräkkäin

Capital Market Daily (CMD Portal) valitsi Kuntarahoituksen parhaaksi liikkeeseenlaskijaksi strukturoitujen velkakirjojen sarjassa. Kuntarahoitus nimettiin myös viime vuonna tämän sarjan voittajaksi.

CMD Portal on brittiläinen markkinatietoa tarjoava yritys. Palkinto perustuu eri markkinaosapuolten keskuudessa tehtyyn kyselyyn, toteutettujen liikkeeseenlaskujen tilastolliseen vertailuun ja henkilökohtaisiin markkinatoimijoiden haastatteluihin. Vuosittaisen palkinnon saajaksi on ehdolla kymmeniä liikkeeseenlaskijoita.

Kuntarahoitus on tunnettu strukturoitujen velkakirjojen liikkeeseenlaskija ja merkittävä osa Kuntarahoituksen vuosittaisesta varainhankinnasta lasketaan liikkeelle strukturoidussa muodossa, lähinnä Aasiassa. Joustavuus ja sijoittajalähtöinen lähestymistapa ovat Kuntarahoituksen varainhankinnan kulmakiviä.

- Arvostamme saamaamme tunnustusta ja olemme iloisia, että saimme tänäkin vuonna kiitosta työstämme strukturoitujen velkakirjojen liikkeeseenlaskun parissa. Strukturoitujen velkakirjojen liikkeeseenlasku on ollut strateginen päätös, jonka kautta pystymme hajauttamaan varainhankintakanaviamme ja palvelemaan laajaa sijoittajakuntaa, sanoo varainhankinnan osastonjohtaja Joakim Holmström.

Lue lisää:

http://www.cmdportal.com/awards/awards.aspx

http://www.cmdportal.com/Public/AboutUs.aspx

Asiasanat: 
Varainhankinta