16.06.2017 - 09.16

Asuntorakentamisen trendit Huomisen tekijöiden teemana

Kuntarahoituksen asiakaslehti Huomisen tekijät ilmestyi jälleen kesälomakauden alla. Uuden lehden teemana on asuntorakentamisen uudet tuulet: mihin suuntaan markkina kehittyy, mitä asukkaat nyt asunnoiltaan haluavat? M2-Kotien toimitusjohtaja Juha Kaakinen kertoo yhtiönsä urbaanin asumisen konseptista ja rocktalo Jallukan taustoista. Hypon pääekonomisti Juhana Brotherus on asiantuntijahaastateltavana asuntorakentamista analysoivassa artikkelissa.

Rakentamisteemaan liittyy myös kysely eri kuntien sote-kiinteistöjen näkymistä sote- ja maakuntauudistuksen jälkeen. Espoon Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen puolestaan vastaa kysymykseen siitä, ratkaiseeko elinkaarimalli homekoulujen ongelman.

Lue koko lehti >

Lue aiempia Huomisen tekijät -lehtiä >