18.10.2017 - 08.53

Fiksun julkisen rakentamisen kuntakiertue käyntiin lokakuussa

Hankintalaki, erilaiset urakkamuodot, suunnittelupalvelujen hankinnat, vähähiilinen julkinen rakentaminen, RTS-ympäristöluokitus sekä rakennushankkeiden rahoitus: julkisen rakentamisen parempaan laatuun tähtäävät työvälineet tehdään nyt paremmin tunnetuiksi! Tervetuloa ympäristöministeriön, Kuntaliiton, Rakennustiedon, RAKLIn ja Kuntarahoituksen yhteiselle kuntakiertueelle 2017–2018.

Road show pyörähtää käyntiin 27.10.2017 Vantaalla ja kiertää ensi vaiheessa kuuden kaupungin läpi helmikuuhun 2018 mennessä. Lisää kiertuepaikkakuntia on luvassa ensi vuoden puolella. Seminaarisarja tarjoaa kattavan katsauksen fiksuun julkiseen rakentamiseen ja suunnitteluun.

Puolikkaan päivän kestävät tilaisuudet ovat maksuttomia ja suunnattu ensisijaisesti kaupunkien, kuntien ja muiden julkisten tahojen rakennuttajille, hankinta-asiantuntijoille sekä julkisiin rakennushankkeisiin osallistuville yrityksille.

Tervetuloa!

Kiertueajankohdat ja ilmoittautumiset ympäristöministeriön sivuilla >