08.01.2018 - 09.52

Sähköautojen leasingrahoituksen nollamarginaalikampanja jatkuu

Kuntarahoitus jatkaa sähköautojen yleistymistä tukevaa kampanjaansa, jossa sen kunta-asiakkaat saavat leasingrahoitusta sähköautoihin ja sähköautojen latausinfran rakentamiseen nollamarginaalilla.

Sähköistetään Suomen autot! -kampanja on osa Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta, jossa ympäristöinvestoinneille tarjotaan laina- tai leasingrahoitusta tavallista rahoitusta edullisemmalla marginaalilla.

Sähköautoilun vaikutus hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen on merkittävä, mutta sähköautojen käyttöönotto tarvitsee edelleen lisäkannustimia. Kunnat ovat ratkaisevassa roolissa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, ja voivat olla sitä myös sähköautokannan kasvattamisessa. Kynnyksenä sähköautojen yleistymiselle on ollut autojen korkea hankintahinta ja puutteellinen latausinfrastruktuuri. Kunnallisten energiayhtiöiden näkökulmasta sähköautojen ajoneuvokannan pitäisi olla suurempi, jotta latauspisteverkostoa kannattaa laajentaa.

Kuntarahoitus tarjoaa vuoden 2018 loppuun saakka kunta-asiakkailleen täyssähköajoneuvojen hankintaan rahoitusta 0,00 prosenttiyksikön marginaalilla. Rahoitettavia kohteita ovat julkista liikennettä lukuun ottamatta kaikki kuntakonsernien käytössä olevat ajoneuvot, joita voi hankkia täyssähköversioina. Rahoitusta voi saada myös latausinfran rakentamiseen.

Kysy lisää sähköautoleasingista osoitteesta leasing(at)kuntarahoitus.fi tai omalta asiakasvastaavaltasi.