10.10.2018 - 13.22

Kuntarahoitus palkittiin työstään japanilaisilla Uridashi-markkinoilla

Brittiläinen markkinatietoa tarjoava mtn-i julkisti historiansa ensimmäiset Uridashi Awardit Japanin pääomamarkkinoilla menestyneiden liikkeeseenlaskijoiden ja pankkien kunniaksi. Uridashi-lainat on suunnattu japanilaisille yksityissijoittajille.

Kuntarahoitus voitti mtn-i:n palkintojenjaon arvostetuimman kategorian, kun se valittiin parhaaksi Uridashi-liikkeeseenlaskijaksi. Lisäksi Kuntarahoitus sai vuoden parhaan diilin palkinnon osakkeisiin sidottujen indeksilainojen sarjassa.

– Kuntarahoitus on pitkään ollut Uridashi-markkinoilla. Joustavuus liikkeeseenlaskijana sekä sopeutuminen uusiin markkinatrendeihin ovat meille tärkeitä keinoja varmistaa liikkeeseenlaskuohjelman volyymia. Noin 20–30 prosenttia Kuntarahoituksen varainhankinnasta kertyy Uridashi-markkinoilta, sanoo rahoituspäällikkö Karoliina Kajova Kuntarahoituksen varainhankinnasta.

mtn-i Uridashi Awardit jaetaan Tokiossa 23.10.2018.

Lue lisää mtn-i Uridashi Awardeista >

Asiasanat: 
Varainhankinta