Digitaaliset palvelut

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut ovat ratkaisu rahoitussalkun hallintaan ja talouden suunnitteluun. Yhdestä palvelusta löytyvät sovellukset helpottavat arjen työtä ja auttavat kaukonäköisten vastuullisten päätösten tekemisessä – tietoon pohjautuen.

Kaikki sovellukset yksillä tunnuksilla

Hallinnoi konsernin rahoitussalkkua kokonaisuutena ja suunnittele taloutta tietoon pohjautuen:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sovellukset.jpg

Laajasti kuntasektorin käytössä

Digitaaliset palvelumme ovat laajasti asiakkaidemme käytössä. Lainasalkkusovelluksessa rahoitussalkkuaan hallinnoi valtaosa Suomen 100 suurimmasta kunnasta. Yhteensä lainasalkkusovellusta käyttää 260 asiakaorganisaatiota, jotka hallinnoivat siellä yli 55 miljardin arvosta lainoja. Talousennustesovellusta taloutensa suunnittelussa käyttää noin 130 kuntaa tai kuntayhtymää.

Yksittäisiä henkilökäyttäjiä digitaalisisissa palveluissa on jopa yhteensä lähes 1300.

Nopea käyttöönotto ja apu pulmatilanteisiin

Digitaaliset palvelumme eivät vaadi asennuksia, vaan niitä käytetään samassa pilvipalvelussa. Kaikki sovellukset ovat siis käytettävissä yksillä tunnuksilla.

Järjestämme tarvittavat käyttöönottokoulutukset veloituksetta sovelluksen tilauksen jälkeen. Osana käyttöönottokoulutusta varmistamme, että asiakkaan tiedot palvelussa ovat ajantasalla.

Palvelun kautta on mahdollista ottaa yhteyttä digitaalisten palveluidemme asiantuntijoihin. Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvan tuen sovellusten käytössä arkisin 8-16 välisenä aikana. Järjestämme myös kaikille käyttäjillemme avoimia verkkokoulutuksia useita kertoja vuodessa.

Digitaalisten palveluiden sovellukset

Lainasalkkusovellus

Kassaennustesovellus

Sijoitussalkkusovellus

Talousennustesovellus

Pyydä tarjous

Digitaaliset palvelut light