Huomisen talous: Joulun erikoisjakso Funding-tiimin kanssa

Vuosi 2023 päättyy podcastissamme englanninkielisellä joulun erikoisjaksolla. Timo Vesalan vieraina menneen vuoden rahoituksesta ovat keskustelemassa Karoliina Kajova sekä Aaro Koski.

Kulunut vuosi on ollut kaikkea muuta kuin tavallinen. Matala korkotaso ja matala inflaatio ovat vaihtuneet historiallisen nopeaan koronnostosykliin. Miltä näytti rahoituksemme tämän poikkeuksellisen vuoden varrella – ja mitä on luvassa ensi vuonna?

Vuoden viimeinen Huomisen talous -jakso poikkeaa hieman normaalista ohjelmastamme, kun vaihdamme keskustelukielen suomesta englantiin. Kuntarahoituksen toimintakenttänä on Suomen julkinen sektori, mutta Funding-tiimimme työskentelee myös laajan kansainvälisen sijoittajajoukon ja yhteistyötahojen kanssa Suomen ulkopuolella. Lisätietoa Funding-tiimin toiminnasta löydät myös YouTube-kanavaltamme (linkki).

Pääekonomisti Timo Vesala syventyy Senior Funding Manager Karoliina Kajovan ja Funding Analyst Aaro Kosken kanssa Kuntarahoituksen vuoden 2023 liikkeellelaskuihin, miltä rahoitusmarkkina vuoden mittaan näytti, mitä ensi vuodelle on suunnitteilla ja miltä Suomen talousnäkymät tällä hetkellä näyttävät. Kuuntele jakso!


Huomisen talous jää joulutauolle. Podcast käynnistyy jälleen 23. tammikuuta 2024: kevätkauden jaksot ilmestyvät joka toinen tiistai. Kuuntele ja seuraa podcastia Spotifyssa, Soundcloudissa sekä Applen ja Googlen podcast-palveluissa.

Kuuntele syyskauden muut jaksot: