Digitaaliset palvelut asuntotoimijoille

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut tukevat konsernisi talouden suunnittelua ja rahoitussalkun hallintaa.
Kuvituskuva, jossa hymyilevä nainen kuuuntelee kuulokkeilla.

Tutustu palveluihimme

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut ovat laajasti asiakkaidemme käytössä. Esimerkiksi lainasalkkusovellustamme käyttää jo 260 asiakasorganisaatiota. Yhteensä asiakkaamme hallinnoivat sovelluksessa yli 55 miljardin arvosta lainoja.

Palveluiden käyttöönotto on nopeaa ja mutkatonta: digitaaliset palvelumme toimivat pilvipalvelussa eivätkä vaadi erillisiä asennuksia. Kaikki sovelluksemme ovat myös käytettävissä yksillä tunnuksilla.

Asiantuntijamme ovat apunanne myös digitaalisissa palveluissamme. Järjestämme veloituksettomat käyttöönottokoulutukset sovelluksen tilauksen jälkeen. Lisäksi järjestämme verkkokoulutuksia säännöllisesti digitaalisten palveluiden eri osa-alueista.

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut helpottavat asiointia kanssamme. Ilmainen asiointisovelluksemme auttaa asiakkaitamme lainanhaussa ja hakemuksiin liittyvien dokumenttien tehokkaassa sähköisessä hallinnoinnissa.  

Missä tarpeissa digitaalinen asiointisovellus palvelee yleishyödyllisiä asuntotuottajia 

Asiointisovelluksessa voit helposti ja nopeasti:  

 • jättää hakemuksen lyhyt- tai pitkäaikaisesta rahoituksesta, kuten korkotukilainasta yleishyödylliseen asuntotuotantoon tai perusparannukseen, 
 • hyväksyä saamasi rahoitustarjoukset, ja 
 • hallinnoida lainahakemuksiisi liittyviä asiakirjoja ja liitteitä.  

Digitaalisen asioinnin avulla seuraat vaivattomasti käytössä olevaa ja vapaata limiittiäsi, löydät Kuntarahoituksen kanssa tehdyt lainatarjouksesi ja niihin liittyvät dokumentit, kun tarvitset niitä asiointiin esimerkiksi muiden rahoituslaitosten kanssa.  

Kuka voi käyttää digitaalista asiointiamme 

Digitaalinen asiointi on maksutonta, mutta edellyttää digitaalisen asioinnin sopimuksen allekirjoituksen ja palautuksen.  

Asiointisopimuksen lisäksi asiakkaan tulee vahvistaa henkilöt, joilla on oikeus asioida Kuntarahoituksen kanssa digitaalisesti. Henkilöt kirjautuvat asiointisovellukseen vahvan tunnistautumisen kautta. 

Kuinka otan asiointisovelluksen käyttöön  

Jos et ole aiemmin käyttänyt digitaalista asiointiamme ja tarvitset tunnukset palveluun, autamme sinut nopeasti alkuun: ota yhteyttä asiantuntijoihimme joko asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi tai puhelimitse tältä sivulta löytyvien asiantuntijoiden numeroon. Jos käytössäsi ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan digitaalisen asiointisovelluksen kanssa samalla sinulle myös lainasalkku light -sovelluksemme. 

Jos asiointisovelluksen käyttö on sinulle ennestään tuttua, voit kirjautua suoraan digitaalisiin palveluihimme. Olemme laatineet asiointisovelluksen käytön tueksi myös ohjevideoita:  

Uuden käyttäjän kirjautuminen

Korkotukilainan haku digitaalisessa asioinnissa

Lainasalkku light

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut mahdollistavat sujuvan ja kokonaisvaltaisen salkunhallinnan koko konsernillesi. Lainasalkkusovelluksemme on monipuolinen työkalu lainojen ja rahoitussalkun seurantaan ja raportointiin asuntotoimijoille. 

Missä tarpeissa lainasalkkusovellus palvelee yleishyödyllisiä asuntotoimijoita 

Lainasalkkusovellus auttaa sinua hallitsemaan koko konsernin rahoitussalkkua ja rahoitussopimustesi elinkaarta. Sovelluksen avulla voit kätevästi:  

 • vertailla ja simuloida, kuinka erilaiset rahoitusratkaisut vaikuttavat salkkuusi, 
 • nähdä automaattisesti kaikki yhtiön Kuntarahoitukselta saamat lainat, 
 • lisätä näkymään myös muiden rahoittajien myöntämät lainat, 
 • lisätä sovellukseen myös konsernin takaukset, takausprovisiot sekä antolainat, 
 • luoda raportteja sovelluksen valmiista pohjista tai laatia räätälöidyn raportin, 
 • saada kattavaa markkinadataa, ja 
 • seurata sopimustapahtumia konsernissa kalenterisovelluksen avulla. 

Miten otan lainasalkkusovelluksen käyttöön  

Ota yhteyttä digitaalisten palveluihin asiantuntijoihimme: he sopivat kanssasi sovelluksen esittelyn. Autamme sinut sujuvasti alkuun ja tuemme sinua täyden hyödyn saavuttamisessa sovelluksen käytössä. 

Digitaalisiin palveluihimme kuuluva kassaennustesovellus tarjoaa sujuvan ratkaisun konsernisi kassavirran hallintaan, ennustamiseen ja raportointiin. Helppokäyttöinen palvelu auttaa sinua vähentämään manuaalista työtä likviditeettisi hallinnassa. 

Kuinka kassaennustesovellus auttaa sinua 

Sovellus sopii koko konsernin kassaennustamiseen. Käyttöoikeuksia voi määritellä käyttäjäkohtaisesti; useampi käyttäjä voi nähdä ja muokata kassavirtoja. Sovelluksen tarjoamiin hyötyihin kuuluvat: 

 • Pääset eroon Excel-taulukoiden käytöstä ja vältät kaavan rikkoutumiseen ja tietojen katoamiseen liittyviä riskejä. 
 • Automaattinen tiliotteiden haku auttaa sinua näkemään aina ajantasaisen aamusaldosi. 
 • Tiliotteiden tuonti auttaa sinua näkemään myös toteumat. 

Sovellus on myös linkitetty lainasalkkusovelluksemme kanssa: lainatapahtumat integroituvat suoraan kassaennustepalveluun. Voit myös viedä tulevien päivien kassavirtaennusteita manuaalisesti tai tuoda niitä tiedostoina manuaalisesti tai automaattisesti. 

Miten otan palvelun käyttöön 

Ota yhteyttä digitaalisten palveluihin asiantuntijoihimme: he sopivat kanssasi sovelluksen esittelyn. Autamme sinut sujuvasti alkuun ja tuemme sinua täyden hyödyn saavuttamisessa sovelluksen käytössä. 

Sijoitussalkkusovelluksemme on suunniteltu asiakkaillemme, joilla on sijoitusvarallisuutta. Palvelun avulla hallinnoit salkkuasi sujuvasti, olivatpa kyseessä osakkeet, optiot, bondit tai ETF-rahastot. 

Miten sijoitussalkkusovelluksemme auttaa sinua 

Sovellus tarjoaa sinulle työkalut sijoitustesi seurantaan ja raportointiin. Voit muun muassa hallinnoida sijoituksiasi yhdessä tai useammassa salkussa, seurata yhtiötapahtumien vaikutusta salkkuun, ja tuottaa monipuolisia raportteja positioista, transaktioista, arvonkehityksestä, toteutuneista tuotoista ja siirtyneistä koroista.  

Miten otat sijoitusten hallintamme käyttöön 

Ota yhteyttä digitaalisten palveluihin asiantuntijoihimme: he sopivat kanssasi sovelluksen esittelyn. Autamme sinut sujuvasti alkuun ja tuemme sinua täyden hyödyn saavuttamisessa sovelluksen käytössä. 

Digitaalinen asiointi

Digitaalisten palvelujemme avulla asiointi on sujuvaa. Mikäli sinulla on jo digipalvelusopimus, voit kirjautua suoraan palveluihin omilla tunnuksillasi. Lisätietoa palveluista saat omalta asiakkuustiimiltäsi.

Kädet tietokoneen näppäimistöllä.

Digitaalinen asiointi

Digitaalisten palvelujemme avulla asiointi on sujuvaa. Mikäli sinulla on jo digipalvelusopimus, voit kirjautua suoraan palveluihin omilla tunnuksillasi. Lisätietoa palveluista saat omalta asiakkuustiimiltäsi.

Ota yhteyttä

Autamme digitaalisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä