Kaikki ajankohtaiset

Kuntarahoitus

|

Kuntarahoituksen uusi toimitusjohtaja Esa Kallio vannoo yhteistyön nimeen

Kuva: Ismo Henttonen.

Pitkän rahoitusuran tehnyt Esa Kallio on työskennellyt Kuntarahoituksen palveluksessa vuodesta 2005 lähtien vastaten viimeksi Kuntarahoituksen varainhankinnasta ja treasury-toiminnasta. Elokuusta 2017 lähtien hän on hoitanut lisäksi väliaikaisen toimitusjohtajan tehtäviä.

– Odotan innolla entistä tiiviimpää yhteistyötä, jolla voimme vieläkin syventää vuoropuhelua asiakkaiden kanssa. Kuntarahoituksen uudistetun vision mukaan tavoitteenamme on olla asiakkaillemme paras kumppani rahoituksen koko elinkaaren aikana. Haluamme olla näkemyksellinen sparraaja, jota saa ja pitää haastaa ja joka myös pystyy haastamaan asiakkaitaan. Henkilökunnallamme on syvää osaamista asiakkaiden toimialoilta, ja haluamme antaa sen asiakkaidemme käyttöön, Esa Kallio sanoo.

– Asiakkaiden toimintaympäristössä tapahtuu tällä hetkellä historiallisen suuria uudistuksia. Me autamme tulevaisuuden muutosten käytännön vaikutusten arvioimisessa ja uusien ratkaisujen löytämisessä. Panostamme tällä hetkellä asiakaskeskeiseen kehittämiseen ja palvelujen digitalisoimiseen. Sitä työtä voi tehdä vain tiiviissä kumppanuudessa, Kallio sanoo.

Muutoksia myös Kuntarahoituksen johtoryhmässä

Esa Kallion toimitusjohtajanimityksen myötä Kuntarahoituksen toimitusjohtajan sijaiseksi on nimitetty yhtiön lakiasioista ja yhtiön hallinnosta vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Mari Tyster. Lisäksi yhtiön johtoryhmän uusiksi jäseniksi on nimitetty Joakim Holmström ja Rainer Holm. Samalla Holmström siirtyy Kuntarahoituksen varainhankintaosaston johdosta vastaamaan yhtiön koko pääomamarkkinat-toiminnosta.

Toni Heikkilä, Jukka Helminen ja Marjo Tomminen jatkavat edelleen Kuntarahoituksen johtoryhmän jäseninä.