Kaikki podcastit

Huomisen talous: Ilmastotyö on kuntien elinehto

Moni kunta ja kaupunki on ottanut ilmastotyössään vahvan etunojan ja päihittää Suomen hiilineutraaliustavoitteet jopa vuosikymmenellä. Kunnianhimoinen ilmastotyö ei ole ainoastaan vastuullista, se on kuntien elinehto. Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunkihankkeen ohjelmajohtajan Saara Vauramon mukaan työpaikat sijaitsevat huomenna siellä, missä ilmastotyö otetaan todesta tänään.

Huomisen talous -podcastin uusimmassa jaksossa pohditaan kuntien ja kaupunkien asemaa ilmastotyön eturintamassa sekä rahoitussektorin roolia vihreän siirtymän mahdollistajana.

Johtaako talouskasvu väistämättä myös päästöjen kasvuun, vai voidaanko hyvinvointia lisätä kuormittamatta planeettaa? Muun muassa tätä pohtivat pääekonomistimme Timo Vesala, Vauramo ja Kuntarahoituksen vasta valittu vastuullisuuspäällikkö Kalle Kinnunen.

Kuuntele jakso!Kevään aikana Huomisen talous -podcast ilmestyy vuoroviikoin, joka toisen viikon tiistaina. Podcastia voit kuunnella Spotifyssa, Acastissa, Applen ja Googlen Podcastit -sovelluksissa ja SoundCloudissa. Muistathan laittaa podcastin seurantaan, missä ikinä sitä kuunteletkaan.


Kuuntele myös aiemmat jaksot:

Huomisen talous -podcastin koko tuotannon löydät täältä.