Kaikki podcastit

Huomisen talous: Koronakriisi – trendien kuolinisku vai kiihdytyskaista?

Onko kiihtyvän globalisaation aika ohi? Jääkö ilmastokriisi talouden elvytyksen jalkoihin? Miten käy kaupungistumisen? Maaliskuussa pandemiaksi julistettu koronavirus on asettanut kysymysmerkin monen kehityskaaren perään.

Koronakriisi jättää yhteiskuntiin pysyvät jäljet, mutta muuttaako se todella kehityksen kulkua? Kääntääkö korona laivan suuntaa vai toimiiko pandemia trendien kiihdytyskaistana?

Huomisen talous -podcastissa katsotaan tällä kertaa kristallipalloon ja kysytään, onko ”vanhaa normaalia” enää edes olemassa. Tulevaisuuden verhoa meille raottaa erikoisvieras, tulevaisuudentutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava.

Kuuntele Halavan ja Kuntarahoituksen pääekonomistin Timo Vesalan mielenkiintoinen keskustelu luovasta tuhosta, digitalisaatiosta, työn murroksesta, ilmastokriisistä ja maailmasta koronan jälkeen. 

Huomisen talous -podcastia voit kuunnella Spotifyssa, Applen ja Googlen Podcastit -sovelluksissa, Acastissa ja SoundCloudissa.Huomisen talous on Kuntarahoituksen oma podcast. Näkemyksiä taloudesta ja yhteiskunnasta tarjoavat kuukausittain Kuntarahoituksen pääekonomisti Timo Vesala sekä vaihtuvat asiantuntijavieraat eri aloilta.