Kaikki podcastit

Huomisen talous: Mitä nuorten syrjäytymiselle pitäisi tehdä?

Me-säätiön arvioiden mukaan Suomessa oli ennen koronakriisiä yli 60 000 syrjäytynyttä nuorta. Pandemia on nakertanut lasten ja nuorten hyvinvointia entisestään: viime vuonna nuorten tyytyväisyys elämään laski rajummin kuin koskaan. Kovin isku kohdistuu heihin, jotka ovat jo valmiiksi kaikkein heikoimmassa asemassa.

Miksi nuorten syrjäytymisestä on kasvanut Suomessa niin suuri ongelma? Mitä meidän pitäisi tehdä syrjäytymisen vastaisessa taistelussa? Millä tavoin nuoret saadaan tunnistamaan ja ennen kaikkea hyödyntämään omat kykynsä?

Huomisen talous -podcastissa kuullaan uusintana Kuntarahoituksen toimitusjohtajan Esa Kallion ja Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtajan Virpi Utriaisen keskustelu helmikuulta 2020. Toimittajana Pihla Hakala.
Huomisen talous -podcastia voit kuunnella Spotifyssa, Acastissa, Applen ja Googlen Podcastit -sovelluksissa ja SoundCloudissa. Syksyn aikana podcastia julkaistaan vuoroviikoin, joka toisen viikon tiistaina. Muistathan laittaa podcastin seurantaan, missä ikinä sitä kuunteletkaan.


Kuuntele myös aiemmat jaksot

Huomisen talous -podcastin koko tuotannon löydät täältä.