Kaikki raportit

Muu

|

Päätösten aika – tienviitat kestävään kuntaan

Lataa keskustelupaperi Kuntarahoitus-Demos-Keskustelupaperi-Kestava-kunta-2021.pdf

Kuntien polut eriytyvät toisistaan. Miten rakennetaan kestävä kunta, ja millaisia päätöksiä se vaatii? Kuntarahoituksen ja Demos Helsingin Päätösten aika – tienviitat kestävään kuntaan -keskustelupaperissa kuntatalouden, johtamisen ja vastuullisuuden asiantuntijat arvioivat kuntien tilaa sekä visioivat sitä, miltä tulevaisuuden kunta näyttää.

Keskustelupaperi tarkastelee kuntien haasteita kolmen teeman kautta kuntatalouden, verkostomaisen toiminnan ja vastuullisuuden sekä etsii keinoja kuntatalouden ja -johtamisen kipupisteisiin.

Tallenne: Millainen on kestävä kunta ja miten sitä johdetaan?

Mitä kunnissa pitäisi tehdä taloustilanteen parantamiseksi? Mikä on kuntien rooli ilmastotaistelussa? Miten johdetaan kestävää kuntaa? Päätösten aika – tienviitat kestävään kuntaan -keskustelupaperin julkaisutapahtumassa, toukokuussa 2021, etsittiin vastauksia kuntien kohtalonkysymyksiin.

Tapahtumassa vieraat valtiovarainministeriöstä, Tampereen yliopistosta, Lahden kaupungilta sekä Vihdin, Iin ja Kempeleen kunnista pohtivat kuntien tulevaisuutta yhdessä Kuntarahoituksen ja Demos Helsingin asiantuntijoiden kanssa.

Katso tallenne ja kuuntele kolme mielenkiintoista paneelikeskustelua!

Ota yhteyttä

Kysy lisää Päätösten aika -keskustelupaperista