Kaikki tiedotteet

Yhtiötä koskevat pörssitiedotteet

|

Muutoksia Kuntarahoituksen johdossa

Kuntarahoituksen johdossa tapahtuu muutoksia Teknologiapalveluiden johtaja Rainer Holm siirtyessä pois Kuntarahoituksen palveluksesta. Hänen viimeinen työpäivänsä Kuntarahoituksessa on 30.4.2021. Rainer Holmin tilalle Teknologiapalveluiden johtajan tehtävään on nimitetty Juha Volotinen, joka aloittaa tehtävässä 1.4.2021. Juha Volotinen toimii tehtävässä myös Kuntarahoituksen johtoryhmän jäsenenä.

Juha Volotisella on pitkä kokemus rahoitusalalta ja IT-johtamisesta. Hän on aikaisemmissa tehtävissään onnistuneesti vienyt läpi niin perusjärjestelmien, myynnin kuin digitaalisen asiakaskokemankin transformaatioita. Juha Volotinen siirtyy Kuntarahoitukseen Aktia Pankista, jossa hän on toiminut tietohallintojohtajana Aktia Pankin johtoryhmässä.

”Kiitän Raineria hänen merkittävästä työpanoksestaan Kuntarahoituksen toiminnan kehittämisessä. Rainerin johdolla olemme toteuttaneet merkittäviä uudistuksia useilla osa-alueilla, kuten arkkitehtuurissa, projektitoiminnassa, järjestelmissä ja IT-palvelutuotannossa. Toivotan omasta ja kaikkien kollegoiden puolesta Rainerille menestystä jatkoon”, sanoo Kuntarahoituksen toimitusjohtaja Esa Kallio ja jatkaa: ”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Juha Volotisen lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan IT-alueen muutostyötä. Juhalla on vahvaa teknologiaosaamista, kokemusta IT-alueen kehittämisen johtamisesta ja myös kokemusta suurista finanssialan järjestelmähankkeista. Olemme uudistaneet toimintamalliamme ja organisaatiotamme vuoden 2021 alusta. Uskomme, että Juhan kokemus auttaa meitä kehittymään tavoitteidemme mukaisesti entistä asiakaslähtöisemmiksi.”

”Odotan innolla, että pääsen osallistumaan Kuntarahoituksessa meneillään olevaan muutosprosessiin, jonka avulla pystymme vielä entistäkin paremmin palvelemaan asiakkaitamme”, Juha Volotinen kommentoi.

Lisätietoja:

Esa Kallio
Toimitusjohtaja
puh. 050 3377 953