Kaikki ajankohtaiset

Kuntarahoitus

|

Digitaalinen asiointi laajenee lainojen hakemiseen

Kuvassa nuori mies istuu pöydän reunallä kädessään toetokone.

Lainatarjouspyynnöt voi tehdä nyt digitaalisesti Kuntarahoituksen asiointisovelluksessa, oli sitten kyseessä talousarvio-, korkotuki-, tai esimerkiksi perusparannuslaina. Sovelluksen käyttö on helppoa, ja sen avulla kaikki tarjouspyynnöt liitteineen säilyvät digitaalisessa muodossa. Myös saadut rahoitustarjoukset voidaan hyväksyä sovelluksessa. Samaa hakemusta voi käyttää myös kilpailuttaessa lainaa muilla rahoittajilla.

– Lainatarjouspyynnön tekeminen sovelluksessa on helppoa ja nopeaa. Digitaaliset työkalut sujuvoittavat asiointia, kun hakemusta on helppo tarkastella kokonaisuutena ja nähdä nopeammin, onko sisältö kaikkine liitteineen kunnossa, kertoo sovelluksen kehittämisessä mukana ollut kehityspäällikkö Jori Kaipio.

Suurelle osalle asiakkaista sovellus on jo avattu kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiä varten, mutta nyt käytön laajentamisen myötä se tullaan avaamaan kaikille.

Asiointisovelluksen käyttöönotto

Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Mikäli käytössä ei ole vielä muita Kuntarahoituksen digitaalisia palveluita, avataan samalla myös maksuton lainasalkku light -sovellus.

Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä digitaalisen asioinnin käyttöönottamiseksi.

Tulemme lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Mikäli asiointisopimus on jo tehty, sisältää se myös uuden pitkien lainojen hakemisen, emmekä lähetä uutta sopimusta allekirjoitettavaksi.

Järjestämme asiakkaillemme koulutuksia sovelluksen käytöstä, julkaisemme niistä tietoa verkkosivuillamme.

Voit tutustua palveluihin ja niiden käyttöön myös videoista:

Lainan haku digitaalisessa asioinnissa: korkotukilaina

Lainan haku digitaalisessa asioinnissa: talousarviolaina

Mikäli haluat kuulla asiasta lisää tai käydä digitaalista lainanhakua läpi henkilökohtaisesti, ole yhteydessä omaan asiakkuustiimiisi tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi