Kaikki podcastit

Huomisen talous: Koronavuosi nuoren yrittäjän silmin

Korona-aikaa on pian eletty vuoden päivät. Vuosi on ollut monille hankala, mutta erityisen raskaasti se on koetellut nuoria. Miltä koronavuosi on näyttänyt nuoren yrittäjän silmin? Mitä nuoret ajattelevat tulevaisuudesta kaiken epävarmuuden keskellä?

Huomisen talous -podcastin uusimmassa jaksossa 17-vuotias Aatu Veikkola ja 19-vuotias Eerika Nissilä kertovat, miten pandemia on iskenyt nuorten yrittäjien liiketoimintaan ja kuinka poikkeusajan haasteista on kuorittu mahdollisuuksia.

Kuntarahoituksen varainhankinnasta ja vastuullisuudesta vastaavan johtajan Antti Kontion haastattelussa nuoret jakavat ajatuksiaan omasta tulevaisuudesta, työelämän murroksesta, yritysvastuusta ja Suomen suunnasta. Myös Kuntarahoituksen suuntaan osoitetaan kiperiä kysymyksiä.

Kuuntele jakso!

Kevään aikana Huomisen talous -podcast ilmestyy vuoroviikoin, joka toisen viikon tiistaina. Podcastia voit kuunnella Spotifyssa, Acastissa, Applen ja Googlen Podcastit -sovelluksissa ja SoundCloudissa. Muistathan laittaa podcastin seurantaan, missä ikinä sitä kuunteletkaan.Kuuntele myös aiemmat jaksot:

Huomisen talous -podcastin kaikki jaksot löydät täältä.