Kaikki podcastit

Huomisen talous: Kuumat ja kylmät asuntomarkkinat

Helsinkiä moititaan kyselyissä kalliiksi ja kolkoksi, mutta asuntojen hintoja kritiikki ei paina. Pääkaupunki suitsee paisuvia asumiskustannuksia laajenemalla ylöspäin ja sisäänpäin. Hintoihin on kuitenkin hankala vaikuttaa, sillä sijainti maksaa ja maksajia riittää.

Miten kasvava ja tiivistyvä Helsinki huolehtii asuinympäristön viihtyisyydestä ja hillitsee alueiden eriarvoistumista? Entä näkevätkö harvenevat kunnat koronakriisin keikauttamassa muuttoliikkeessä iskun paikan?

Huomisen talous -podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan kuumista ja kylmistä asuntomarkkinoista sekä siitä, miten kunnat ja kaupungit voivat niihin vaikuttaa. Jaksossa pääekonomistimme Timo Vesala saa vieraikseen Helsingin kaupungin asunto-ohjelmapäällikön Mari Randellin sekä Inspiran johtavan konsultin Ville Riihisen.

Kuuntele jakso!Kevään aikana Huomisen talous -podcast ilmestyy vuoroviikoin, joka toisen viikon tiistaina. Podcastia voit kuunnella Spotifyssa, Acastissa, Applen ja Googlen Podcastit -sovelluksissa ja SoundCloudissa. Muistathan laittaa podcastin seurantaan, missä ikinä sitä kuunteletkaan.


Kuuntele myös aiemmat jaksot:

Huomisen talous -podcastin koko tuotannon löydät täältä.