Asiointisovellus

Kuntatodistuksia ja pidempiä lainoja voi nyt hakea digitaalisesti asiointisovelluksessa. Asiointisovellus on maksuton ja avataan kaikille asiakkaillemme. Jatkossa asiointi tapahtuu sovelluksen kautta.

Sovelluksen käyttöönotto vaatii digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemisen. Mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös lainasalkku light -sovellus.

Kuntatodistukset

Kaupankäynti asiointisovelluksessa on helppoa ja nopeaa. Sovelluksessa käyttäjä näkee vapaana olevan limiitin, voimassa olevat liikkeeseenlaskut sekä hinnoittelun kaikille maturiteeteille. Kuntatodistuskaupan käynnin aloittamiseksi sovelluksessa tarvitaan asiointisopimuksen lisäksi vahvistus henkilöistä, joilla on oikeus asioida kanssamme digitaalisesti. Henkilöt kirjautuvat sovellukseen vahvan tunnistautumisen kautta.

Ohjevideot:

Kuntatodistuskauppa asiointisovelluksessa

Uuden käyttäjän kirjautuminen

Lainasalkku light

Lainat

Lainatarjouspyynnöt voi tehdä nyt digitaalisesti asiointisovelluksessa, oli sitten kyseessä talousarvio-, korkotuki-, tai esimerkiksi perusparannuslaina. Sovelluksen käyttö on helppoa, ja sen avulla säilytät kaikki tarjouspyynnöt liitteineen digitaalisessa muodossa. Myös saadut rahoitustarjoukset voidaan hyväksyä sovelluksessa. Samaa hakemusta voi käyttää myös kilpailuttaessa lainaa muilla rahoittajilla.

Ohjevideot:

Lainan haku digitaalisessa asioinnissa: korkotukilaina

Lainan haku digitaalisessa asioinnissa: talousarvio

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi

Lue lisää:

Digitaalinen kuntatodistuskauppa nyt käytössä – ”helppous yllätti”