Lainarahoitus

Lainarahoitus taipuu moneen tarpeeseen.

Kuntarahoituksen lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Laina-ajat ja lainojen lyhennysohjelmat sovitaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kuntarahoituksen kumppanina voit luottaa reiluihin ja läpinäkyviin sopimusehtoihin. Meillä on ratkaisuja myös korkoriskin tehokkaaseen hallintaan.

Tarjoamme lisäksi vihreää rahoitusta ympäristö- ja ilmastoystävällisiin hankkeisiin sekä yhteiskunnallista rahoitusta laaja-alaista yhteiskunnallista hyötyä tuottavien investointien rahoittamiseen.


KUNNILLE

YRITYKSILLE

ASUNNONTUOTTAJILLE

HYVINVOINTISEKTORILLE

Rahoitusratkaisut kunnille ja kuntayhtymille

 

Ratkaisemme kuntien ja kuntayhtymien rahoitustarpeita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Kuntien omistamana toimijana tunnemme ja ymmärrämme hyvin kuntien ja kuntayhtymien rahoitukseen liittyvät erityistarpeet ja toimintaympäristön.

Talousarviolaina

Korkotukilainat

Kuntatodistusohjelma

Rahoitusratkaisut kuntien ja hyvinvointialueiden määräysvallassa oleville yrityksille

 

Kuntarahoitus ratkaisee kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden ja hyvinvointiyhtymien määräysvallassa olevien yritysten rahoitustarpeita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Kuntien omistamana Kuntarahoitus ymmärtää hyvin kuntasektorin erityistarpeet.

Kuntarahoitus rahoittaa yhteisöjä, joissa kunnalla, kuntayhtymällä, hyvinvointialueella tai hyvinvointiyhtymällä on määräysvalta eli yli 50 prosentin omistusosuus tai oikeus nimittää ja erottaa hallitus. Rahoitamme myös kuntien asuntoyhtiöiden investointeja.

Investointilainat

Korkotukilainat asuntoyhtiöille

Yritystodistusohjelma

Vapaarahoitteinen asuntolaina

Rahoitusratkaisut yleishyödyllisille asuntotuotannon toimijoille

 

Kuntarahoitus tarjoaa rahoitusta Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn yleishyödylliseksi nimetyille asuntoyhteisöille, jotka voivat olla yhtiöitä, yhdistyksiä tai säätiöitä.

Korkotukilainat

Vapaarahoitteinen asuntolaina

Tarjoamme hyvinvointisektorin asiakkaille rahoitusta ja asiantuntijapalveluita Kuntarahoituksen toimintamallin mukaisesti. Kysy lisää asiakkuutta hoitavalta tiimiltä tai osoitteesta asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi.

Hyvinvointialuetodistusohjelma

Lainojen nostopäivät

Lainojen nostopäivät 2024

Lainojen nostopäivät 2025