Lainarahoitus

Lainarahoitus taipuu moneen tarpeeseen.

Kuntarahoituksen lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Laina-ajat ja lainojen lyhennysohjelmat sovitaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kuntarahoituksen kumppanina voit luottaa reiluihin ja läpinäkyviin sopimusehtoihin. Meillä on ratkaisuja myös korkoriskin tehokkaaseen hallintaan.

Tarjoamme lisäksi vihreää rahoitusta ympäristö- ja ilmastoystävällisiin hankkeisiin sekä yhteiskunnallista rahoitusta laaja-alaista yhteiskunnallista hyötyä tuottavien investointien rahoittamiseen.


KUNNILLE

YRITYKSILLE

ASUNNONTUOTTAJILLE

Rahoitusratkaisut kunnille ja kuntayhtymille

 

Ratkaisemme kuntien ja kuntayhtymien rahoitustarpeita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Kuntien omistamana toimijana tunnemme ja ymmärrämme hyvin kuntien ja kuntayhtymien rahoitukseen liittyvät erityistarpeet ja toimintaympäristön.

Talousarviolaina

Korkotukilainat

Kuntatodistusohjelma

Rahoitusratkaisut kuntien määräysvallassa oleville yrityksille

 

Kuntarahoitus ratkaisee kuntien ja kuntayhtymien määräysvallassa olevien yhtiöiden rahoitustarpeita yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Kuntien omistamana Kuntarahoitus ymmärtää hyvin kuntayhtiöiden erityistarpeet.

Kuntarahoitus rahoittaa yhteisöjä, joissa kunnalla tai kuntayhtymällä on määräysvalta eli yli 50 prosentin omistusosuus tai oikeus nimittää ja erottaa hallitus. Rahoitamme myös kuntien asuntoyhtiöiden investointeja.

Investointilainat

Korkotukilainat asuntoyhtiöille

Kuntayritystodistusohjelma

Vapaarahoitteinen asuntolaina

Rahoitusratkaisut yleishyödyllisille asuntotuotannon toimijoille

 

Kuntarahoitus tarjoaa rahoitusta Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn yleishyödylliseksi nimetyille asuntoyhteisöille, jotka voivat olla yhtiöitä, yhdistyksiä tai säätiöitä.

Korkotukilainat

Vapaarahoitteinen asuntolaina

Lainojen nostopäivät

Lainojen nostopäivät 2022

Lainojen nostopäivät 2023