ESG-sovellus

Kuntarahoituksen ESG-sovellus mahdollistaa kuntien kestävän kehityksen tunnuslukujen nykytilan ja kehitystrendien seurannan. Sovelluksessa voi myös vertailla oman kunnan sijoittumista suhteessa muihin kuntiin.

ESG-sovelluksen avulla Kuntarahoitus voi tuoda läpinäkyvästi asiakkaidensa päätöksenteon tueksi niitä vastuullisuuden tunnuslukuja, joita yhtiössäkin käytetään ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvien riskien (ESG-riskit) arvioinnissa.

Sovelluksen käyttöönotto ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä, sillä se löytyy jo digitaalisten palveluidemme sovellusvalikosta olemassa olevilla käyttäjätunnuksilla. Sovellus on ensivaiheessa avattu kaikille lainasalkkusovelluksen täysversioita käyttäville kunnille.

Sovelluksen tunnusluvut perustuvat Sitowisen MayorsIndicators-palvelun kuntakohtaisiin indikaattoreihin, jotka puolestaan pohjautuvat YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteeseen. MayorsIndicators-palvelussa käyttäjät voivat tarkastella kuntansa kehitystä vuodesta 2010 alkaen sekä vertailla sijoittumistaan muihin kuntiin. Tietopankissa on 200 eri vastuullisuuden indikaattoria ja se sisältää tietoja kaikista Suomen kunnista. Palvelun tiedot päivittyvät jatkuvasti.

Lisätietoja:

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut

MayorsIndicators

Uusi ESG-sovelluksemme mahdollistaa kuntien kestävän kehityksen seurannan

Tai ota yhteyttä:

asiakaspalvelu(a)kuntarahoitus.fi

Katso ohjevideo sovelluksen käytöstä täältä.