Medialle

Etsitkö ajantasaista tietoa Suomen taloudesta tai kuntien ja yleishyödyllisten asuntorakennuttajien investoinneista ja rahoitustarpeista? Haluatko faktoja Kuntarahoituksen toiminnasta tai kansainvälisestä varainhankinnasta? Viestintämme auttaa mediaa ja muita sidosryhmiä kaikissa tietopyynnöissä.

Viestinnän yhteystiedot

viestinta(at)kuntarahoitus.fi

Viestintäpäällikkö Heidi Penttinen, puh. 045 1393 229
Viestintäasiantuntija Jenni Heikkilä, puh. 050 4107 599
Markkinointipäällikkö Sirpa Kestilä, puh. 050 3230 268

Taloudelliset tiedot

Kuntarahoitus julkaisee vuosittain tilinpäätöksen, tilinpäätöstiedotteen ja vuosikertomuksen sekä osavuosikatsauksen jokaisen vuoden kuudelta ensimmäiseltä kuukaudelta. Nämä tiedot julkaistaan Helsingin, Lontoon ja Zürichin pörsseissä, joissa Kuntarahoitus on listannut joukkovelkakirjalainojaan. Avainluvut, vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset löytyvät myös verkkosivuiltamme.

Valokuvat ja logot

Ilmoittaudu mediatiedotteiden jakelulistalle

Voit ilmoittautua mediatiedotteiden jakelulistalle lähettämällä viestin osoitteeseen viestinta(at)kuntarahoitus.fi.

Seuraa ajankohtaisia uutisiamme

Kuntarahoituksen ajankohtaiset verkkosisällöt

Pääekonomistin sivu

Kuntarahoitus Twitterissä

Tilaa Kuntarahoituksen uutiskirje

Mikä Kuntarahoitus?

Kuntarahoitus Oyj on Suomen suurimpia luottolaitoksia. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio. Kuntarahoitus-konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy. Konsernin tase on yli 48 miljardia euroa.

Tavoitteenamme on rakentaa parempaa tulevaisuutta vastuullisesti asiakkaidemme kanssa. Asiakkaitamme ovat Suomen kunnat ja niiden määräysvallassa olevat yhteisöt, kuntayhtymät, hyvinvointialueet sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Asiakkaat rahoittavat tarjoamillamme rahoitusratkaisuilla ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivinen suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla sekä ensimmäinen suomalainen vihreiden ja yhteiskunnallisten joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Varainhankinnallamme on Kuntien takauskeskuksen takaus.