Leasingpalvelu

Kuntarahoitus tarjoaa kaikkien leasingasiakkaidensa käyttöön veloituksetta verkkopalvelun, jonka avulla asiakkaat voivat seurata ja ylläpitää omiin leasinghankintoihinsa liittyviä taloudellisia ja teknisiä tietoja. Palvelu mahdollistaa rahoituskohteiden tarkan seurannan, jolloin uusimistarve, huollot ja kaluston optimointi on yksinkertaista ja kustannustehokasta.

Leasingpalveluun kirjaudutaan henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiakas määrittelee verkkopalvelusopimuksessa yhden tai useamman pääkäyttäjän, jotka hallinnoivat muita käyttäjiä. Heti palveluun kirjauduttuaan käyttäjä näkee käsittelyä odottavat toimituksenhyväksynnät, ja voi yhdellä klikkauksella hyväksyä leasingsopimuksen alkavaksi.

Palvelun kautta luonnistuu helposti esimerkiksi käytetyn limiitin ja suoritettujen maksujen seuranta, kuten myös sopimuskantaraporttien ajo. Leasingkohteiden tietoja on mahdollista päivittää paitsi toimituksenhyväksyntävaihteessa, myös milloin tahansa sopimuskauden aikana. Tällaisia sopimuskauden aikaisia muutoksia ovat yleisimmin esimerkiksi kustannuspaikkojen muutokset. Lisäksi asiakas voi hallinnoida päättyviä sopimuksiaan helposti suoraan palvelussa.

Viimeksi muutettu: 
11/14/2017
Asiasanat: 
Leasing