Kaikki podcastit

Huomisen talous: Miten muuttuvaan ilmastoon pitäisi varautua?

Kansainvälisen ilmastopaneeli IPCC:n uusin raportti maalaa hälyttävän kuvan ilmastokriisin etenemisestä. Ilmasto on muuttunut jopa odotettua nopeammin, osin peruuttamattomasti. Ripeiden päästövähennysten ohella muutoksiin on syytä varautua – ja pian.

Mitä ilmastokriisi tarkoittaa ruuantuotannolle, maankäytölle tai rakentamiselle täällä Suomessa? Miten lisääntyvät rankkasateet, ennätyshelteet ja hulevesitulvat tulisi huomioida yksittäisissä hankkeissa tai kokonaisten asuinalueiden suunnittelussa?

Huomisen talous -podcastissa keskustellaan ilmastonmuutokseen varautumisesta ja uudesta IPCC-raportista. Kuntarahoituksen vastuullisuuspäällikkö Kalle Kinnusen haastattelussa meteorologi Kerttu Kotakorpi sekä maa- ja metsätalousministeriön johtava vesitalousasiantuntija Antti Parjanne. Kuuntele jakso!

Kevätkauden aikana Huomisen talous -podcast ilmestyy vuoroviikoin, joka toisen viikon tiistaina. Seuraa podcastia Spotifyssa,ApplenjaGooglenPodcastit -sovelluksissa jaSoundCloudissa, niin saat uudet jaksot ensimmäisten joukossa kuunteluun.

Kuuntele myös aiemmat jaksot:

Huomisen talous -podcastin koko tuotannon löydät täältä.