Digitaalisten palveluiden verkkokoulutus 13.3. klo 14: Kuntakonsernin sisäisten takausten hallinnointi – ilmoittaudu mukaan!

Verkkokoulutuksessa opit hallinnoimaan ja raportoimaan kunnan tytäryhtiöilleen myöntämiä takauksia ja niihin liittyviä provisioita lainasalkkusovelluksen avulla. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Käytännönläheisessä koulutuksessa tutustutaan takausten hallintaan lainasalkkusovelluksessa. Opit myös käyttämään sovelluksen valmiita raporttipohjia sekä myös muokkaamaan niitä tarpeisiisi sopiviksi.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille digitaalisia palveluitamme jo käyttäville tai niistä kiinnostuneille asiakkaillemme. Ilmoittaudu nyt mukaan alla näkyvästä linkistä!

Aika: keskiviikkona 13.3.2024 klo 14.00–14.30
Paikka: verkkotapahtuma
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan täällä.

Voit tilata tapahtuman tallenteen täällä.

Tapahtuma tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä tallenteen tilanneille. Tallenne lisätään myöhemmin myös digitaalisten palveluiden ohjeosioon.

Kuntarahoituksen digitaaliset palvelut ovat ratkaisu rahoitussalkun hallintaan ja talouden suunnitteluun. Yhdestä palvelusta löytyvät sovellukset helpottavat arjen työtä ja auttavat kaukonäköisten vastuullisten päätösten tekemisessä – tietoon pohjautuen.

Tutustu digitaalisiin palveluihimme

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi