Lainat ja kuntatodistukset asiointisovelluksessa 27.9. – ilmoittaudu verkkokoulutukseen!

Kuntarahoituksen asiointisovellus mahdollistaa lainojen ja kuntatodistusten hakemisen digitaalisesti. Tervetuloa verkkokoulutukseen 27.9. – ilmoittautuminen on nyt auki!

Kuntarahoituksen asiointisovellus lanseerattiin asiakkaidemme käyttöön viime vuonna, ensimmäisenä kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiin. Nyt sovelluksessa on mahdollista hakea myös pitkäaikaisia lainoja. Jatkossa asiointi tulee tapahtumaan digitaalisesti sovelluksen kautta. 

Suurelle osalle asiakkaista sovellus on jo avattu kunta- ja yritystodistuskaupankäyntiä varten, mutta nyt käytön laajentamisen myötä sovellus avataan kaikille.

– Osa asiakkaistamme tekee hakemuksia hyvin säännöllisesti, osa taas kerran vuodessa. Siksi asiakkaat myös siirtyvät käyttämään palvelua eri tahtiin, kertoo digitaalisten palveluiden senior asiantuntija Jaakko Suhonen.

Kaikille avoimessa verkkokoulutuksessa käydään esimerkkien kautta läpi niin kuntatodistuksen kuin pitkäaikaisen lainan hakeminen.

– Lainojen hakeminen sovelluksessa on helppoa ja nopeaa. Digitaaliset työkalut sujuvoittavat asiointia, kun hakemusta on helppo tarkastella kokonaisuutena ja nähdä nopeammin, onko sisältö kaikkine liitteineen kunnossa, kertoo sovelluksen kehittämisessä mukana ollut kehityspäällikkö Jori Kaipio.

Asiointisovelluksen käyttöönotto

Asiointisovelluksen käyttöönotto edellyttää digitaalisen asioinnin palvelusopimuksen tekemistä. Mikäli käytössä ei ole vielä muita digitaalisia palveluitamme, avataan samalla myös maksuton lainasalkku light -sovellus. Lisätietoa sovelluksista saat täältä.

Sopimukset eivät sido mihinkään, eikä niistä aiheudu kustannuksia. Sopimuksen allekirjoittaminen on kuitenkin välttämätöntä digitaalisen asioinnin käyttöönottamiseksi.

Tulemme lähettämään kaikki tarvittavat sopimukset sähköisesti allekirjoitettavaksi. Mikäli asiointisopimus on jo tehty, sisältää se myös uuden pitkien lainojen hakemisen, emmekä lähetä uutta sopimusta allekirjoitettavaksi.

Koulutus ja ohjeet sovelluksen käyttöön

Järjestämme kaikille asiakkaillemme avoimen verkkokoulutuksen sovelluksen käytöstä 27.9.2023. Lisäksi digitaalisten palveluiden ohjeosiossa sekä verkkosivuillamme on saatavilla ohjeistukset videomuodossa. Katso videot täältä.

Lainat ja kuntatodistukset asiointisovelluksessa

Aika: keskiviikko 27.9. klo 14–14.30 
Paikka: Microsoft Teams -verkkotapahtuma 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaantäällä.

Lisätiedot

asiakaspalvelu(at)kuntarahoitus.fi