Huomisen talous: Miten sijoittajat suhtautuvat Suomeen?

Huomisen talous -podcastissa pohditaan, mikä tekee Suomesta kiinnostavan kohteen sijoittaa. Mika Korhosen vieraina Karoliina Kajova ja Lari Toppinen Kuntarahoituksen funding-tiimistä.

Pääomamarkkinoilla on kuljettu myrskystä toiseen: koronapandemia laittoi taloudet säppiin, hintojen nousu lopetti nollakorkojen ajan ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan sysäsi Euroopan energiakriisiin ja euroalueen taantuman partaalle.

Miten kriisivuodet näkyvät rahoitusmarkkinoilla ja suursijoittajien suunnitelmissa? Suhtaudutaanko Suomeen eri lailla nyt kuin ennen?

Huomisen talous -podcastissa sukelletaan kansainvälisten pääomamarkkinoiden maailmaan ja pohditaan, mikä tekee Suomesta ja Kuntarahoituksesta kiinnostavan kohteen sijoittaa.  Kuntarahoituksen asiakkuuspäällikkö Mika Korhonen saa vieraikseen Karoliina Kajovan ja Lari Toppisen Kuntarahoituksen funding-tiimistä. Kuuntele jakso!

Kevätkauden aikana Huomisen talous -podcast ilmestyy joka toisen viikon tiistaina. Voit kuunnella podcastia Spotifyssa, SoundCloudissa sekä Applen ja Googlen podcastit-palveluissa.

Kuuntele Huomisen talous -podcastin aiemmat jaksot: