Kaikki ajankohtaiset

Kuntarahoitus

|

Kuntarahoitukselle palkintoja japanilaisten Uridashi-markkinoiden sekä strukturoitujen joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskuista

Kuvat CMD Portalin Kuntarahoitukselle myöntämistä liikkeeseenlasku-palkintodiplomeista

Kuntarahoitus on ollut aktiivinen ja arvostettu liikkeeseenlaskija Uridashi-markkinoilla 1990-luvulta lähtien. Vahva asema markkinoilla pohjautuu yhtiön korkeaan luottoluokitukseen ja vahvaan brändiin. Kuntarahoituksen tiimi pitää aktiivisesti yhteyttä markkinoiden japanilaisiin välittäjiin.

– Aktiivisen yhteydenpidon ansiosta pystymme paremmin ennakoimaan markkinoiden trendejä. Lisäksi olemme panostaneet järjestelmiin, jotta pystymme laskemaan näitä tuotteita liikkeelle. Tavoitteenamme on pysyä aktiivisena liikkeeseenlaskijana Uridashi-markkinoilla, rahoituspäällikkö Karoliina Kajova kertoo.

Vuonna 2020 Kuntarahoitus laski liikkeelle joukkovelkakirjoja Uridashi-markkinalla yhteensä 1,2 miljardin euron edestä. CMD Portal perustelee palkintoja Kuntarahoituksen onnistuneilla liikkeeseenlaskuilla. Yhtiö oli Uridashi-markkinoiden ja strukturoidun markkinan paras liikkeeseenlaskija niin liikkeeseenlaskujen määrän kuin monipuolisuuden perusteella. Kuntarahoitus onnistui myös kasvattamaan strukturoitujen joukkovelkakirjojen määrää koronapandemian aiheuttamasta haasteellisesta markkinatilanteesta huolimatta. Yhtiö on pystynyt säilyttämään asemansa strukturoitujen joukkovelkakirjojen markkinoilla, vaikka markkina on kutistunut vuosittain.

CMD Portal yhdistää maailmanlaajuisesti joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskijat sekä välittäjät ja sijoittajat. Lisäksi se tuottaa tietoa pääomamarkkinoista ja lisää näin niiden läpinäkyvyyttä.