30.08.2016 - 15.53

Suomen ensimmäisen vihreän bondin liikkeeseenlasku etenee

Kuntarahoitus on tiistaina 30.8.2016 mandatoinut pankkiryhmän ensimmäistä Green Bond- liikkeeseenlaskua varten.

Pankkiryhmässä on mukana Bank of America Merrill Lynch, HSBC, Credit Agricole ja Skandinaviska Enskilda Banken (SEB). Syyskuun aikana Kuntarahoitus tapaa useita vastuulliseen sijoittamiseen erikoistuneita institutionaalisia sijoittajia Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Kuntarahoituksen ensimmäinen Green Bond tulee olemaan vähintään viiden vuoden mittainen USD-määräinen noin 500 miljoonan dollarin joukkovelkakirja, joka lasketaan markkinaolosuhteista riippuen liikkeeseen syys-lokakuussa 2016.

Kuntarahoitus lanseerasi asiakkailleen vihreisiin investointikohteisiin suunnatun vihreän rahoituksen tämän vuoden alussa. Vihreää rahoitusta on elokuun loppuun mennessä myönnetty lähes 330 miljoonaa euroa.

Lisätietoa Green Bond -aiheesta löytyy Kuntarahoituksen sijoittajasuhdesivulta.