07.06.2018 - 07.42

Lue Huomisen tekijät verkkolehtenä!

Kuntarahoituksen asiakaslehti Huomisen tekijät on nyt ensimmäistä kertaa luettavissa aitona verkkolehtenä.

– Verkkolehden suunnittelussa keskeinen tavoite on ollut helppo luettavuus sekä sen sisältöjen näppärä jakaminen sosiaalisen median kanavissa, kertoo Kuntarahoituksen markkinointipäällikkö Sirpa Kestilä.

Kesäkuun lehden juttuaiheita ovat muun muassa Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren näkemykset kaupunkipolitiikan painoarvosta koko valtakunnan päätöksenteossa >, raitiotien merkitys Tampereen kaupungille > sekä Saara Vauramo, nainen Lahden kaupungin vahvojen ympäristöpanostusten  takana >.  

Uusi verkkolehti löytyy osoitteesta huomisentekijat.kuntarahoitus.fi >

Myös aiempien lehtien sisältöä päivitetään verkkolehteen kesäkuukausien aikana.

– Huomisen tekijät ilmestyy toistaiseksi myös Kuntalehden välissä julkaistavana painettuna versiona neljä kertaa vuodessa. Verkkolehdessä voimme kuitenkin julkaista kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä entistä joustavammalla syklillä eikä vain kerran kvartaalissa.  Kestilä sanoo.

Verkkolehti on tehty yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto SEKin kanssa, joka vastaa myös painetun lehden ilmeestä.

Asiasanat: 
Asiointi