Kaikki tiedotteet

Yhtiötä koskevat pörssitiedotteet

|

Kuntarahoitus Oyj:n taloudellinen kalenteri vuonna 2020

Kuntarahoitus Oyj
Pörssitiedote
28.1.2020 klo 8.00

Kuntarahoitus Oyj:n taloudellinen kalenteri vuonna 2020

Kuntarahoitus Oyj julkistaa tässä pörssitiedotteessa taloudellisen kalenterinsa vuodelle 2020. Kalenteri sisältää Kuntarahoituksen taloudellisten katsausten suunnitellut julkistamisajankohdat.

Kuntarahoituksen tilinpäätöstiedote vuodelta 2019 julkaistaan 13.2.2020. Sijoittajille tarkoitettu englanninkielinen webcast-lähetys tilinpäätökseen liittyen järjestetään 14.2.2020 klo 13. Lähetystä voi seurata osoitteessa munifin.videosync.fi/financial-statements-2019.

Vuosikertomus vuodelta 2019 julkaistaan 4.3.2020. Samaan aikaan julkaistaan myös yhtiön vakavaraisuustietojen julkistamista koskeva pilari III -selvitys (saatavilla vain englanniksi), selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkka- ja palkkioselvitys.

Kuntarahoituksen puolivuosikatsaus kaudelta 1.1.–30.6.2020 julkaistaan 14.8.2020.

Taloudelliset katsaukset julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Kuntarahoitus Oyj:n varsinainen yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi 25.3.2020.

KUNTARAHOITUS OYJ

Harri Luhtala
Johtaja, talous
Puh. 050 592 9454

Kuntarahoitus Oyj on Suomen suurimpia luottolaitoksia: yhtiön tase on noin 37 miljardia euroa. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio.

Kuntarahoituksen tehtävänä on rakentaa vastuullisesti parempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Asiakkaamme rahoittavat Kuntarahoituksen tarjoamilla rahoitusratkaisuilla ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, kestävää rakentamista, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali. Yhtiö on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Kuntarahoituksen varainhankinnalla on Kuntien takauskeskuksen takaus.

Kuntarahoitus-konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy.

Lue lisää: www.kuntarahoitus.fi