Kuntarahoituksen palvelut jatkuvat lähes normaalisti koronaviruksesta huolimatta

Kuntarahoituksen toiminta jatkuu keskeytyksettä koronavirusepidemiasta huolimatta. Tämä tarkoittaa, että lainojen nostot ja leasingmaksut suoritetaan sovitusti ja tarjouspyynnöt käsitellään lähes tavanomaisten palveluaikojen puitteissa. Lyhytaikaisessa rahoituksessa siirrytään puhelimitse sovituista kaupoista sähköpostiasiointiin. Digitaalisten palvelujen tuki toimii normaaliin tapaan ja tapaamiset hoituvat sähköisesti.

Rahoitusmarkkinoilla on tällä hetkellä paljon volatiliteettia koronaviruksen aiheuttaman epävarmuuden takia. Kuntarahoitus on varautunut tilanteeseen eikä asiakkaiden rahoituksen saaminen ole vaarantunut. Asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamisessa saattaa kuitenkin olla pieniä viiveitä.

Kuntarahoituksen toiminta jatkuu normaalisti, mutta töitä tehdään mahdollisuuksien mukana etätyöskentelynä. Tämän vuoksi asiakkaiden yhteydenottoja toivotaan ensisijaisesti sähköpostitse.  Rahoitusasioissa palvelevat osoitteet antolainaus (at) kuntarahoitus.fi ja leasing (at) kuntarahoitus.fi. Digitaalisten palveluiden tuen osoite on apollo (at) kuntarahoitus.fi.

Lyhytaikaisessa rahoituksessa olemme siirtyneet puhelinkaupankäynnistä sähköpostitse tehtävään kaupankäyntiin. Kuntatodistus- ja kuntayritystodistusasioissa pyydämme olemaan yhteydessä osoitteeseen kuntatodistus (at) kuntarahoitus.fi.

Asiantuntijoidemme kännykkänumerot löydät yhteystietosivuiltamme.

Epidemian vaikutuksia hillitään etätyöskentelyllä ja matkustusrajoituksilla

Kuntarahoitus pyrkii estämään koronaviruksen leviämistä suosimalla etätyöskentelyä ja asettamalla rajoituksia matkustamiseen ja vieraiden tapaamiseen.

Kuntarahoitus kannustaa etätyöhön kaikkia työntekijöitään, joille tämä on työtehtävien hoitamista ajatellen mahdollista. Asiakas- ja sidosryhmätyössä pyritään hyödyntämään sähköisiä viestintäkanavia henkilökohtaisten tapaamisten sijaan.

Kuntarahoituksen henkilökunta ei osallistu työaikana tilaisuuksiin, joissa on koolla paljon ihmisiä, koulutukset mukaan lukien.

Kaikki kansainväliset työmatkat on toistaiseksi peruutettu, ja myös kotimaan matkustamista pyritään välttämään.

Kuntarahoitus seuraa epidemian vaikutuksia rahoitusmarkkinoihin ja tiedottaa niistä verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeiden välityksellä.