Lahti — Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 järjestää Kestävän kasvun foorumin

Ensimmäistä kertaa järjestettävän konferenssin aiheena on kestävän sijoittamisen ja rahoituksen vaikuttavuus. Kuntarahoitus on tapahtuman kumppani.

Kestävän kasvun foorumi tuo yhteen sijoittajia, tutkijoita ja muita alan huippuja keskustelemaan uusista kestävän sijoittamisen ja rahoituksen trendeistä. Tapahtumassa nostetaan esille onnistuneita investointeja ja sitä, miten kestävä rahoitus kohtaa kiertotalouden, luonnon sekä biologisen monimuotoisuuden. Konferenssissa keskustellaan myös julkisten ja yksityisten sijoituskohteiden vaikuttavuuden mittaamisesta.

Kestävän kasvun foorumin puhujia ovat muunmuassa BlackRockin varapuheenjohtaja Philipp Hildebrand, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä Suomen Pankin johtokunnan jäsen Tuomas Välimäki. Konferenssin isäntänä toimii IFRS-säätiön hallintoneuvoston ja Kestävä Lahti -säätiön puheenjohtaja Erkki Liikanen.

Ohjelmassa on myös Kuntarahoituksen varainhankinnasta ja vastuullisuudesta vastaavan Antti Kontion puheenvuoro ”From local to global: growing importance of green and social bonds”.

Katso koko ohjelma täältä. Tapahtuma on maksuton, voit ilmoittautua osallistujaksi täällä.

Kestävän kasvun foorumi

Aika: 14.-15.9.2021

Paikka: Verkkotapahtuma

Lisätietoja : greengrowthforum.fi