Sairaala Nova, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Jyväskylän Kukkumäkeen rakentuva Sairaala Nova on uutta ajattelua edustava moderni ja toiminnallinen keskussairaala. Novaan keskitetään alueen 250 000 asukkaan erikoissairaanhoito ja 50 000 jyväskyläläisen perusterveydenhuolto. Huippumoderni sairaala varustetaan uusimmalla sairaalalaitteistolla.

Tohmajärven sivistyskeskus

Tohmajärven uusi sivistyskeskus kokoaa kaikki kunnan sivistyspalvelut saman katon alle. Moderni ja kompakti uudisrakennus tarjoaa tilat opiskeluun esikoulusta lukioon sekä kirjaston, musiikkiopiston ja kansanopiston laajemmin kuntalaisten käyttöön.

Ranuan hyvinvointikeskus

Ranuan hyvinvointikeskus on uudisrakennus, joka tarjoaa laajat sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut kaikille ranualaisille sekä matkailijoille terveellisissä ja turvallisissa tiloissa.

Mäntyharjun pelastusasema

Mäntyharjun pelastusasema palvelee kuntalaisia ja lähiseudun asukkaita palo- ja pelastustoimissa sekä ensihoidossa vuorokauden ympäri. Moderniin ja kompaktiin kokonaisuuteen kuuluvat nykyaikaiset kalustohalli, huoltotilat ja sosiaalitilat.

Parkanon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarna

Parkanon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarna tarjoaa parkanolaisille ja lähiseudun asukkaille modernin ja laadukkaan ympäristön oppia ja harrastaa. Muuntojoustavat tilat palvelevat päivisin oppilaiden tarpeita ja taipuvat muuna aikana monipuolisiksi harraste- ja kulttuuritiloiksi.