Aurinkopaneelit kuntainfrassa, Vihti

Vihdin kunta hakee kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja kuntainfraansa. Positiiviset kokemukset aurinkopaneeliteknologiasta kannustivat kuntaa lisäämään aurinkovoimaloiden osuutta kiinteistöjensä sähköntuotannossa.

Vuokatti Areena, Sotkamo

Vuokatti Areenan erinomaiset jääurheilupuitteet täydentävät seudun jo kattavia liikuntamahdollisuuksia. Areenan odotetaan houkuttelevan seudulle niin uusia urheilijoita, matkailijoita kuin kesäasukkaitakin. Hankkeessa Sotkamon kunta teki uudenlaista yhteistyötä yksityisten toimijoiden kanssa.

Ilomantsin keskuskeittiö, Ilomantsi

Keskuskeittiön ansiosta Ilomantsin ruokapalvelu tehostui moninkertaisesti. Nyt keittiössä valmistuu päivittäin jopa yli tuhat annosta kouluille, varhaiskasvatukseen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin.

Lintharjun Liikuntakeskus, Suonenjoki

Lintharjun liikuntahalli päivittää Suonenjoen liikuntamahdollisuudet nykyaikaan. Moneen muuntuva halli korvaa kaupungin purkukunnossa olleet vanhat urheilutilat ja kutsuu liikkumaan naapurikunnista asti.

Hyvinvointikeskus Sopukka, Sodankylän kunta

Hyvinvointikeskus Sopukka yhdistää Sodankylän terveys- ja sosiaalipalvelut saman katon alle ja tuo sote-uudistuksen tavoitteet asukkaiden ja henkilökunnan arkeen aiemmin kuin muualla Suomessa.

Lempäälä-talo, Lempäälä

Lempäälä-talo on kunnan keskustan uudistamisen veturi. Keskus yhdistää kunnan aiemmin hajallaan sijainneet palvelut yhden katon alle rautatieaseman läheisyyteen. Talo tarjoaa myös muita palveluita niin kuntalaisille kuin yrityksille.

Merenojan yhtenäiskoulu, Kalajoki

Merenojan yhtenäiskoulu on Suomen suurin Joutsenmerkitty rakennus ja ensimmäinen Joutsenmerkitty peruskoulu. Koulussa on tuhat oppilasta ja noin sadan hengen henkilökunta.

Raaseporin kaupungintalo

Raaseporin kaupungintalo muutti Tammiharjun vanhaan sairaalaan, joka remontoitiin perinpohjaisesti vuosina 2017–2018. Mittavassa peruskorjauksessa 1930-luvulta peräisin oleva sairaalarakennus sai uuden elämän entistä kunnioittaen.