Satakuntatalon peruskorjaus, Helsinki

Vuonna 1952 valmistunut Satakuntatalo nykyaikaistui perusteellisessa peruskorjauksessa. Opiskelijat saivat yhteisölliset, terveet ja toimivammat asuin- ja yhteistilat. Satakuntatalo on Suomen ainoa osakuntatalo, joka edelleen toimii alkuperäisessä asuntola- ja järjestökäytössään.

Opiskelija-asuntojen perus- ja viihtyvyysparannus, Hoas

Hoasin missiona on viihtyisän ja vastuullisen opiskelija-asumisen mahdollistaminen. Säätiö lisää perusparannuksilla asuinkohteiden energiatehokkuutta ja huolehtii, että asunnot ovat houkuttelevia koteja myös tuleville sukupolville.

Raaseporin kaupungintalo

Raaseporin kaupungintalo muutti Tammiharjun vanhaan sairaalaan, joka remontoitiin perinpohjaisesti vuosina 2017–2018. Mittavassa peruskorjauksessa 1930-luvulta peräisin oleva sairaalarakennus sai uuden elämän entistä kunnioittaen.

Vihnuskatu 36, Nokian Vuokrakodit Oy

Vihnuskatu 36 on Pohjois-Nokialla Vihnusjärven kupeessa sijaitseva kerrostalo, joka tarjoaa kohtuuhintaisia koteja erilaisissa elämäntilanteissa oleville nokialaisille. Kohteeseen tehtiin peruskorjaus, jossa uusittiin laajasti kohteen sisä- ja ulkopintoja.

Hämeenlinnan Säästöpankki Areena

Säästöpankki Areena on kaupungin Urheilupuistossa sijaitseva 10 000 neliömetrin kokoinen aktiivisessa käytössä oleva palloiluhalli. Hankkeessa uusittiin hallin ilmastointijärjestelmä ja valaistus nykyajan standardien mukaisiksi osana laajempaa uudistusprojektia.