Leväsen palvelukeskus

Lokakuussa 2023 valmistunut tehostetun palveluasumisen yksikkö tuo kuopiolaisille ikäihmisille esteettömät ja modernit asuintilat.

Villa Gardberg, Turku

Vaso rakennutti lapsiperheasujille suunnattuja asumisoikeuskoteja historialliselle tehdasalueelle.

Lestin koulu ja päiväkoti, Lestijärvi

Lestijärvi käynnisti vuonna 2019 uusien koulutilojen rakennushankkeen. Lopputuloksena on syksyllä 2021 käyttöön otettu moderni koulukeskus, jonka raikas sisäilma ja avarat tilat ovat saaneet positiivisen vastaanoton.

Tampereen Ratikka

Tampere siirtyi 9.8.2021 Ratikka-aikaan, aikataulussa ja alle budjetin. Kuntarahoituksen vihreää rahoitusta saanut Tampereen Ratikka on paitsi kaupunkilaisten ylpeydenaihe, myös osoitus allianssimallin vahvuudesta.

Suomalaisen musiikkikampuksen laajennus, Jyväskylä

Suomalainen musiikkikampus on kolmen eri koulun yhteinen taiteen ja tieteen yhdistävä oppimisympäristö. Uuden laajennusosan myötä kampukselle rakennettiin yhteiset tilat Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK:n sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Gradian musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen koulutusohjelmille.

Opiskelijatalo Lighthouse, Joensuun Elli

Joensuun opiskelijatalo Lighthouse tarjoaa kodin 150 lähialueen opiskelijalle. Suomen korkein puukerrostalo sijaitsee Penttilänrannassa Pielisjoen varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta.

Kalasataman Viehe123-taidekortteli, Helsinki

Kalasataman Viehe123-taidekorttelin kerrostalot tarjoavat kodin yli 200 opiskelijalle ja taiteilijalle metrolinjan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kolmen rakennustoimijan yhteisprojektina toteutetun hankkeen keskiössä on yhteisöllisyys, joka näkyy sekä asukasvalinnoissa että tilaratkaisuissa.

Kissankellontie 1, Oulun Sivakka Oy

Kissankellontie 1 tarjoaa kohtuuhintaisia vuokrakoteja eri elämäntilanteissa oleville oululaisille. Rajakylässä sijaitsevaan uudiskohteeseen kuuluu 78 vuokra-asuntoa: yhdeksän rivitaloa, yksi paritalo ja yksi kaksikerroksinen luhtitalo.

Biolämpökeskus, Kemin Energia ja Vesi Oy

Kemin Karjalahden laitosalueelle rakentuva biolämpökeskus tuottaa tulevaisuudessa kaukolämpöä Kemin alueelle. Pelkkiä biopolttoaineita hyödyntävän laitoksen käyttöönotto vähentää huomattavasti hiilidioksidipäästöjä ja turpeen osuutta lämmöntuotannossa.